Mergi direct la conținut »
Nea Mărin l-a dat de gol pe Liviu Vârciu. „Nu cred că face nunta acum”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nea Mărin l-a dat de gol pe Liviu Vârciu. „Nu cred că face nunta acum”

Nea Mărin l-a dat de gol pe Liviu Vârciu. „Nu cred că face nunta acum”

După ce Liviu Vârciu a mărturisit recent că se va căsători pentru a doua oară, Nea Mărin, cel care îl cunoaște foarte bine de altfel, pe prezentatorul tv, nu are prea mare încredere în cele spuse de acesta.

„Liviu Vârciu, asta e dreacu în persoană… Eu m-aş bucura ca Liviu să se pună la casa lui. La 38 de ani eu cred că el face glume de 16,17 ani… nu cred că el face nunta acum”, a spus nea Marin, la Acces Direct.

Nea Marin a vorbit și despre nepoții săi, cărora le dedică majoritatea timpului.  „Când s-a născut primul nepot eu nu am pus mâna pe el șase luni, îmi era frică… nepotul meu mi-a spus că sunt cel mai bun prieten al lui. Îmi iubesc fetele, dar îmi iubesc mai mult nepoţii acum. Eu m-am ocupat tot timpul de ei, nepoţii mei au venit peste tot pe unde am filmat”, a mai spus nea Marin.

Liviu Vârciu s-a împăcat cu mama fiicei sale mai mici. Artistul a fost dat de gol de cel mai bun prieten al lui. După ce în vara anului trecut a anunțat că s-a despărțit de Anda Călin, mama fetiței lui mai mici, Anastasia, acum se pare că Liviu Vârciu și fosta lui iubită au decis să mai acorde o șansă relației lor și formează din nou un cuplu.

Citește și

La doar 10 ani, o elevă de clasa a patra a prezentat prima ei expoziție de tablouri. „Nu obosesc niciodată, pentru că pictura este parte din mine”

 

Close
Închide
  Close