Mergi direct la conținut »
Nicoleta Luciu s-a operat în secret. Intervenția a durat patru ore
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nicoleta Luciu s-a operat în secret. Intervenția a durat patru ore

Nicoleta Luciu s-a operat în secret. Intervenția a durat patru ore

Nicoleta Luciu s-a lăsat din nou pe mâna medicului estetician. Intervenția estetică la care s-a supus a durat patru ore.

De Dana Aramă,

 

Retrasă din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu își vede de viața ei departe de ochii curioșilor. Chiar dacă nu mai apare atât des în public, vedeta este foarte preocupată de felul în care arată.

Voluptuoasa brunetă s-a operat în mare secret, conform click.ro. Aceasta s-a lăsat pe mâna medicului estetician Călin Doboș, cel care se ocupă de foarte mult timp de ea.

Intervenția estetică la care a fost supusă Nicoleta Luciu a durat patru ore.

Nicoleta Luciu a venit la București săptămâna trecută pentru a se opera. Intervenția a fost una mai complexă.

„Operaţia a fost foarte grea. Nu mă aşteptam să dureze atât, dar sunt fericit că rezultatul este pe măsura aşteptărilor pacientei”, a explicat dr. Călin Doboş, medicul care a operat-o pe Nicoleta Luciu, pentru sursa mai sus-menționată.

Cel mai probabil Nicoleta Luciu a scăpat ori de grăsimea acumulată în zona abdomenului şi a coapselor prin lipoaspiraţie ori este posibil ca ea să fii renunţat definitiv la implanturile cu silicon, de pe urma cărora s-a tot plâns în ultimii ani de dureri acute de spate.

De ceva vreme, Nicoleta Luciu a renunțat la viața din Capitală și s-a mutat la Miercurea Ciuc, împreună cu partenerul ei de viață, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt foarte dedicați celor patru moștenitori ai lor: Zsolt Junior și tripleții Kim, Karoly și Kevin.

Citește și: REPORTAJ EXCLUSIV/ 400 de români trăiesc într-o comună de dincolo de Cercul Polar /VIDEO

 

Close
Închide
  Close