De Andreea Archip,

Vedeta a început sezonul estival cu o croazieră alături de soț și alte cupluri în Croația, după care partea a doua a concediului se desfășoară în formulă completă, alături de cei patru copiii și de bonă. Deși mulți își imaginează că bruneta duce o viață de huzur ca soție de afacerist, în realitate bruneta muncește cot la cot cu angajata ei. Preocupată de confortul lui Zsolt Jr și al tripleților Kim, Karoly și Kevin, Nicoleta Luciu atinge în vacanțe nivelul maxim de epuizare.

NICOLETA LUCIU_ZSOLT CSERGO

“Copiii fără cremă de protecție 50, nici nu ies la soare, maxim până în ora 12.00 stau pe plajă, după aceea dorm la prânz. Ce mă obosește cel mai tare în vacanță? Dimineața intră în apă, trebuie să le fac baie, se culcă, după masă, iarăși două trei ore de bălăceală, după aceea iarăși baie. Hai să ieșim și în oraș. Știi cum stau la masă? Cu două cafeluțe din alea scurte, tot mi se închid pleoapele. Când vin din vacanță sunt ruptă! Zici că am muncit la câmp”, a declarat, pentru Libertatea, Nicoleta Luciu.

NICOLETA LUCIU VIVA

Trage cot la cot cu bona

Viața într-o familie numeroasă este frumoasă, dar presupune și o dexteritate, pe care bruneta a căpătat-o în timp. Luciu a ajuns să aplice diverse tactici, pentru ca totul să decurgă conform planului. “Când pleci cu patru copiii după tine, trebuie să și gătești în fiecare zi, pentru că mâncarea se strică repede. Am bonă, dar cât să tragi și de fata aceea? Are 20 de ani, lucrurile le facem împreună. Una îmbracă doi copii, alta doi, ne punem la masă, una pune farfuriile, alta aduce din frigider, alta face ceva pe aragaz, totul e la foc automat. Sunt și un pic tiran pe acolo, pentru ca lucrurile să decurgă normal mai trebuie să fii un pic mai drastică, un pic mai hitleristă”, a precizat Nicoleta.

Foto: VIVA! / Facebook

Ce apariție! Simona a purtat un accesoriu de peste 50.000 de euro la plecarea spre Turneul Campioanelor
GSP.RO

Ce apariție! Simona a purtat un accesoriu de peste 50.000 de euro la plecarea spre Turneul Campioanelor

Horoscop 21 octombrie 2019. Gemenii au o zi încărcată de emoții. Citește previziunile pentru toate zodiile
HOROSCOP

Horoscop 21 octombrie 2019. Gemenii au o zi încărcată de emoții. Citește previziunile pentru toate zodiile