Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Nicoleta Luciu a ales familia și provincia, dar duce lipsă de job-uri și are probleme cu kilogramele
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV / Nicoleta Luciu a ales familia și provincia, dar duce lipsă de job-uri și are probleme cu kilogramele

EXCLUSIV / Nicoleta Luciu a ales familia și provincia, dar duce lipsă de job-uri și are probleme cu kilogramele

Nicoleta Luciu a ales familia și provincia, dar are probleme cu kilogramele și duce lipsă de job-uri. E fericită însă alături de cei patru copii ai săi.

De Ana Maria Păsat,

A fost considerată mult timp una dintre cele mai sexy femei din România. Nicoleta Luciu a dominat topurile de specialitate, era chemată mai peste tot și avea bani cu grămada. Și-a păstrat aceeași strălucire chiar și după ce a născut, pentru prima oară. Atunci a reușit să dea într-un timp relativ scurt kilogramele luate în timpul sarcinii.

nicoleta luciu 1

Doar că, odată ce a devenit și mamă de tripleți, prioritățile s-au schimbat total pentru ea. Nicoleta Luciu a ales familia și s-a mutat în provinicie, la Miercurea Ciuc. O perioadă, brunetei devenită de puțin timp roșcată, i-a mers încă bine pe plan financiar, asta pentru că a mai avut ceva contracte de onorat. De ceva timp însă, Nicoleta pare că și-a pierdut… luciul.

Tratament gratis împotriva ridurilor

Doamna Csergo a pierdut din nou lupta cu kilogramele și e destul de plinuță, potrivit apropiaților. De ceva timp, speriată de faptul că îmbătrânește, aceasta a început și un tratament împotriva ridurilor, destul de costisitor, dat fiind faptul că o singură injecție costă 250 de euro. Supriză însă! Nicoleta a reușit să obțină un barter și să scape astfel de aceste cheltuieli care i-ar fi subțiat conturile. Un lucru bun pentru fosta vedetă, dat fiind faptul că în prezent aceasta este ocolită de organizatorii de evenimente și trăiește mai mult din banii soțului, un cunoscut om de afaceri din Miercurea Ciuc. Singura sursă de venituri o constituie, în prezent, micile reclame pe care le face, pe blogul său, unor diverse produse și firme.

CITEȘTE ȘI:

Nicoleta Luciu a renunțat la dietele draconice de frică și slăbește sănătos: Doamne ferește de vreo boală!

 

 

Close
Închide
  Close