Mergi direct la conținut »
Nu așteaptă Crăciunul! Irina Rimes și-a luminat toată casa la prima zăpadă!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nu așteaptă Crăciunul! Irina Rimes și-a luminat toată casa la prima zăpadă!

Nu așteaptă Crăciunul! Irina Rimes și-a luminat toată casa la prima zăpadă!

Irina Rimes are, de câțiva ani, un obicei: artista a aprins deja luminițele de Crăciun, chiar de la prima ninsoare.

De Ana Maria Păsat,

Stabilită de câțiva ani în România, unde a cunoscut adevăratul succes, Irina Rimes și-a lăsat acasă, în Moldova, familia, chiar dacă suferă de dorul celor dragi. Locuiește singură în Capitală și nu se abate de la obiceiurile sale. Astfel că artista și-a aprins deja luminițele de Crăciun, chiar dacă încă nu a făcut bradul. Motivul?

„Deja mi-am pus luminițele, o chestie personalizată la mine. O parte a publicului meu știe. Cum a dat prima zăpadă, imediat am ajuns acasă și am pus luminițele peste tot”, a declarat aceasta pentru Libertatea.

Gătește doar în timpul anului, nu și de Sărbători

Irina își va face în perioada următoare și bradul, chiar dacă nu va sta prea mult pe acasă.

„De Sărbători cânt, și de Crăciun, și de Revelion, dar mă duc după la ai mei, că are mama de toate de mâncare și e cald în casă. Și e frumos, iar noi avem zile libere. Gătesc în timpul anului, dar de Sărbători, nu”, ne-a mai spus aceasta.

Basarabeanca, jurată la „Vocea României”, a mai spus că acest proiect pe care l-a primit este unul dintre cele mai frumoase daruri:

„«Vocea României» e proiectul prioritar în viața mea, îi acord toată atenția, ca și carierei mele. Se combină foarte bine una cu alta”.


CITEȘTE ȘI:

TVR a dat un milion de euro pe recitalurile de la Cerbul de Aur! Sume fabuloase încasate de artiști. Cântăreața Nicole Scherzinger, cel mai bine plătită!

Close
Închide
  Close