Mergi direct la conținut »
Oana Lis a fost la un pas de moarte, la mare: ”Era să mor înecată”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Lis a fost la un pas de moarte, la mare: ”Era să mor înecată”

Oana Lis a fost la un pas de moarte, la mare: ”Era să mor înecată”

Oana Lis a povestit că a trecut printr-un moment care a marcat-o profund. În trecut, vedeta a fost la un pas de moarte pe o plajă de nudiști, când era cât pe ce să moară înecată.

De Miruna Darcovici,

”Știu să înot, dar nu mă arunca în piscină. Să știi că era să mor înecată. De atunci am rămas cu panică de apă. Culmea, era să mor la nudiști. Și acum văd în fața ochilor ce am văzut atunci dacă închid ochii”, a povestit Oana, la Antena Stars, despre întâmplarea care a marcat-o pe viață.

Oana Lis și-a găsit mașina vandalizată. Cum arată autoturismul | FOTO ÎN ARTICOL

Oana Lis și-a surprins soțul cu o surpriză intimă

Oana și Viorel Lis formează un cuplu celebru și nonconformist. Fostul edil al Capitalei a împlinit 73 de ani anul acesta, iar soția lui l-a surprins plăcut în dormitor. Oana i-a făcut un cadou deosebit. Deși nu a dorit să spună despre ce este vorba, Viorel Lis a dat de înțeles că este vorba desre ceva intim. ”Sunt la un joc preferat, la pariuri. N-o să am o petrecere nemaipomenită. Cred că diseară o să merg cu Oana undeva, la un restaurant. Nu pot să spun ce cadou mi-a făcut Oana. Este intim. Pot să spun că mi-a pus o poză pe Facebook și un comentariu frumos. Mă simt tânăr, am impresia că am 26 de ani, pentru că ce e înainte de Revoluție nu se pune. Mă simt excelent pentru că am ieșit din politică, fac ce îmi place cu toate că unii mă critică. Duc o viață foarte bună, nu știu cum au trecut 18 ani. Ce îmi lipsește? Banii. Eu nu am fost un om bogat și nu am așa mulți bani”, a declarat Viorel Lis, acum câteva luni, la Antena Stars.

 
 
Close
Închide
  Close