Mergi direct la conținut »
Oana Lis a luat o decizie importantă la început de an. “Sunt într-o nouă viață”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Lis a luat o decizie importantă la început de an. “Sunt într-o nouă viață”

Oana Lis a luat o decizie importantă la început de an. “Sunt într-o nouă viață”

Oana Lis a luat o decizie importantă la început de an. Soția fostului edil al Capitalei și-a schimbat total stilul de viață. A slăbit cinci kilograme și nu are de gând să se oprească aici.

De Livia Lixandru,

Soția  lui Viorel Lis a dezvăluit cum reuşeşte să aibă grijă de fostul edil al Capitalei,  care e foarte bolnav, şi să poate să meargă şi la cursuri în fiecare zi.

Oana Lis a luat o decizie importantă la început de an. “Sunt într-o nouă viață”

„Fie ploaie, fie vânt, eu la facultate sunt. A devenit o plăcere pentru mine să mă trezesc dimineaţa. Sunt într-o nouă viaţă. Recomand tuturor femeilor să facă din nou o facultate. Te acomodezi. am examene la care am luat şi 10. O să am 7 examene în sesiune. Nu mă mai vedeţi în oraş. Îl pun pe Viorel să mă asculte. Mă pune să învăţ. A zis că s-ar înscrie şi el la facultate. Ar vrea să facă administraţie”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

„Eu am învăţat despre mine. Am avut şi eu tot felul de probleme. Am învăţat să trăiesc în aici şi acum. Tot timpul neajunsuri. Am învăţat să mă bucur de clipă, să ascult oamenii în mod activ. Apartamentul în care m-am mutat e fix vis-a-vis de facultate. Cred că am slăbit pentru că stau câteva ore pe zi la facultate. Am slăbit cinci kilograme şi mai continui, o luasem puţin razna cu sărbătorile astea. Cred că sunt cea mai grăsuţă din showbiz. Mi-am cumpărat laptop. Îl folosesc, m-au învăţat colegii, mi-am făcut prieteni noi”, a mai spus Oana Lis.

Citește și

RADET bagă aeroterme în spitale și-n școli. Rețeua a ajuns ”ciur”, avariile sunt tot mai dese

EXCLUSIV/Primul turneu, prima lovitură. Băieții de la Voltaj și-au negociat un contract bănos peste Ocean

Close
Închide
  Close