Mergi direct la conținut »
Oana Lis, mesaj îndrăzneț în numele tuturor femeilor: “Hooo cu ploaia, gata, suntem ude toate!!!"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Lis, mesaj îndrăzneț în numele tuturor femeilor: “Hooo cu ploaia, gata, suntem ude toate!!!"

Oana Lis, mesaj îndrăzneț în numele tuturor femeilor: “Hooo cu ploaia, gata, suntem ude toate!!!”

Oana Lis, mesaj îndrăzneț în numele tuturor femeilor. Oana Lis, soția fostului primar general Viorel Lis, a transmis astăzi un mesaj îndrăzneț, cu dublu sens, în ceea ce privește ploaia de afară.

“Hooo cu ploaia, gata, suntem ude toate!!!, a scris aceasta, pe pagina sa de Facebook.

Mai târziu, a revenit și a publicat o fotografie cu ea în costum în baie, pe marginea unei piscine, dintr-o vacanță petrecută în Bulgaria, alături de o invitație: “Hai afară sa ne bălăcim”! Evident, e o remarcă sarcastică la vremea de zilele astea din București și din țară.

Nici Mihai Morar prezentatorul emisiunii „Răi da’ Buni” de la Antena Stars, nu mai suportă ploaia care cade acum în București.

Chiar a deschis emisiunea din această seară cu acest of al său, sperând că ploaia se va opri… până la sfârșitul emisiunii.

Nici Mihai Morar nu mai suportă ploaia care cade acum în București

Nici Mihai Morar nu mai suportă ploaia care cade acum în București

„Cred că împlinim vreo 24 de ore în Bucureşti de când plouă continuu. Eu într-o zi ca asta aş fi dat liber de la şcoli, de la serviciu. I-aş fi lăsat pe oameni să stea acasă, dacă aş fi fost primarul Bucureştiul. Nu atunci când a nins, că iarna e frumoasă. Dar ziua asta pe care o trăim noi de 24 de ore este absolut oribilă. Sper să se oprească ploia până terminăm emisiunea că nu mai suport. O să mă internez la sanatoriu”, a spus Mihai Morar, în deschiderea emisiunii „Răi da’ Buni”, la Antena Stars.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe două săptămâni, iar potrivit acesteia, vremea între 13 și 26 martie va fi normală din punct de vedere termic pentru această perioadă din an, însă în continuare instabilă…

Local și temporar va ploua, mai însemnat cantitativ în prima zi a intervalului, dar posibil și spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

Close
Închide
  Close