De Ana Hațeg,

Înghețarea producției hollywoodiene, ca urmare a crizei COVID, și amânarea pe termen nedefinit a lansărilor de filme în cinematografe ori difuzarea lor direct în online ar fi vinovate pentru această amânare.

Agenda Academiei Americane de Film a fost afectată de situația nemaiîntâlnită, iar surse din industria americană de film au dezvăluit că e puțin probabil ca ediția a 93-a să se desfășoare conform programului inițial, pe 28 februarie.

Oficial, nu s-a comunicat însă nimic pe această temă.

În acest moment, nu știm care va fi situația. Este imposibil de făcut o predicție. Vrem să celebrăm filmul, dar nu știm în ce fel o vom face.

David Rubin, președintele Academiei Americane de Film:

Deocamdată, singurul anunț ferm al Academiei Americane de Film este legat de modificarea regulilor de acordare a premiilor Oscar – anul viitor, ar urma să fie luate în considerare și filmele care ar fi trebuit lansate în cinematografe, dar n-au mai fost, din cauza crizei COVID.

Industria cinematografică americană a pierdut 1,5 miliarde de dolari de la debutul pandemiei, dar nu e singura afectată.

La nivel mondial, acest sector ar înregistra, conform unor estimări, pierderi de 5 miliarde de dolari.

Foto: Hepta

Citeşte şi:

VIDEO VIRAL | Jurnalistă din Filipine, întreruptă în timpul unei transmisiuni de acasă, de pisicile care se luptau în spatele ei

Motivul pentru care organizatorii marilor festivaluri cer anularea prin lege a spectacolelor precum Untold sau Electric Castle

Maximum Rock Festival se mută din iunie 2020 în iunie 2021. Abonamentele cumpărate rămân valabile

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare