Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Cătălin Botezatu a vorbit despre prima fată de care s-a îndrăgostit! Adriana, blondă cu ochii albaștri
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Cătălin Botezatu a vorbit despre prima fată de care s-a îndrăgostit! Adriana, blondă cu ochii albaștri

VIDEO EXCLUSIV/ Cătălin Botezatu a vorbit despre prima fată de care s-a îndrăgostit! Adriana, blondă cu ochii albaștri

Cătălin Botezatu trăiește parcă pentru a iubi și pentru a se îndrăgosti. Deși nicio femeie nu a reușit să-l ducă în fața ofițerului de stare civilă, designerul spune că multe femei au contribuit la formarea lui ca om. Cătălin Botezatu s-a îndrăgostit prima dată chiar la 7 ani, când a ajuns în curtea școlii.

De Denisa Macovei,

Prima dragoste nu se uită niciodată! Așa a fost și în cazul lui Cătălin Botezatu care, la 7 ani, în prima lui zi de școală, a pus ochii pe o fetiță cu părul bălai. „A fost o zi groaznică, glumesc. A fost o zi frumoasă, dar groaznică pentru părinții mei deoarece în prima zi de școală eu m-am îndrăgostit de o fetiță frumoasă cu ochii albaștri și blondă, pe nume Matica Adriana, care din nefericire pentru mine fusese repartizată la o altă clasă. Eu eram la A, iar ea era la C. Am făcut un scandal monstruos și până când nu au mutat-o pe această fetiță în clasă cu mine nu am încetat să urlu. Această iubire s-a dovedit a fi mai târziu o iubirea grea pentru că am devenit concurenți. Ea era la fel de bună ca și mine la învățătură și fiind cei mai buni din clasă ne băteam așa cap în cap, ca doi tăurași. Dar am iubit-o foarte tare. Acum Adriana este medic și a rămas la fel de frumoasă și mă bucur că m-am îndrăgostit din prima zi de școală de o femeie ca ea”, ne-a povestit designerul despre prima lui experiență cu școala, dar și ce reprezentantele sexului frumos.

Cătălin Botezatu s-a îndrăgostit de o doctoriță

Se prea bine știe că, deși nu a oficializat relația cu niciuna dintre iubitele lui, Bote a știut cum să le țină aproape și mai ales a știut cum să mențină o relație firească, de prietenie cu acestea. „Ne-am mai văzut la o întâlnire de vreo 10 sau 15 ani, nu mai țin minte, dar nu am mai păstrat legătura. Mi-a rămas întipărită în memorie acea fetiță mică, blondă, cu un păr așa de aur și cu niște ochi imenși”, ne-a mai spus Botezatu despre iubita lui din școala primară, devenită între timp un medic de succes.

VIDEO: Cosmin Nistor

Citeşte şi: S-au răzbunat cu vârf și îndesat după ce au fost înșelați. Ce le-au făcut acești oameni foștilor parteneri | FOTO

 

 
 
Close
Închide
  Close