MENIU CAUTĂ

Prima imagine cu chipul fetiței lui Codin Maticiuc. Ce frumoasă este Smaranda

Distribuie

De când a devenit tată, viața lui Codin Maticiuc s-a schimbat total. Acesta este topit după micuța Smaranda și nu ezită și împărtășească bucuria cu fanii de pe contul de socializare. Codin a publicat prima imagine cu chipul fetiței lui, iar internauții au fost cuceriți.

„Noapte bună. Iubita mea”, a scris Codin Maticiuc în dreptul fotografiei cu prințesa lui. În urmă cu doar câteva zile, Codin Maticiuc a postat o nouă imagine pe contul de socializare, alături de care a scris un mesaj.

Acesta a atenţionat-o pe cea mică cu privire la viaţa pe care şi-o va alege. „La ce view ai avut din prima zi, să te prind eu că te mulţumeşti cu puţin în viaţa asta”, a scris Codin Maticiuc pe fotografie.

Smaranda, fiica lui, a venit pe lume în urmă cu doar câteva săptămâni, iar atunci când viața lui Maticiuc s-a schimbat complet. La scurt timp, el a postat un nou mesaj în mediul virtual. „N-o să te las niciodată să cazi, dar o să te înurajez să zbori. Smaranda. Fata mea”, a scris Codin Maticiuc pe contul personal de Instagram.

Citește și

Mica Românie din Spania vă urează Paște fericit! Reportaj alături de 30.000 de români din Castellon, Valencia

Citește mai multe despre Codin Maticiuc pe Libertatea.

Comentarii