Mergi direct la conținut »
Prima imagine cu chipul fetiței lui Codin Maticiuc. Ce frumoasă este Smaranda
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Prima imagine cu chipul fetiței lui Codin Maticiuc. Ce frumoasă este Smaranda

De când a devenit tată, viața lui Codin Maticiuc s-a schimbat total. Acesta este topit după micuța Smaranda și nu ezită și împărtășească bucuria cu fanii de pe contul de socializare. Codin a publicat prima imagine cu chipul fetiței lui, iar internauții au fost cuceriți.

„Noapte bună. Iubita mea”, a scris Codin Maticiuc în dreptul fotografiei cu prințesa lui. În urmă cu doar câteva zile, Codin Maticiuc a postat o nouă imagine pe contul de socializare, alături de care a scris un mesaj.

Acesta a atenţionat-o pe cea mică cu privire la viaţa pe care şi-o va alege. „La ce view ai avut din prima zi, să te prind eu că te mulţumeşti cu puţin în viaţa asta”, a scris Codin Maticiuc pe fotografie.

Smaranda, fiica lui, a venit pe lume în urmă cu doar câteva săptămâni, iar atunci când viața lui Maticiuc s-a schimbat complet. La scurt timp, el a postat un nou mesaj în mediul virtual. „N-o să te las niciodată să cazi, dar o să te înurajez să zbori. Smaranda. Fata mea”, a scris Codin Maticiuc pe contul personal de Instagram.

Citește și

Mica Românie din Spania vă urează Paște fericit! Reportaj alături de 30.000 de români din Castellon, Valencia

Close
Închide
  Close