Mergi direct la conținut »
Prima imagine cu chipul fetiței lui Jojo și a lui Paul Ipate. Ce frumoasă este Zora
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima imagine cu chipul fetiței lui Jojo și a lui Paul Ipate. Ce frumoasă este Zora

Prima imagine cu chipul fetiței lui Jojo și a lui Paul Ipate. Ce frumoasă este Zora

Jojo și-a surprins fanii de pe contul de socializare, după ce a postat prima imagine în care îi arată chipul fetiței ei și a lui Paul Ipate.

Zora a cucerit inimile tuturor, iar comentariile au curs lanț. De altfel, micuța a participat la primul ei spectacol, iar părinții au decis să marcheze într-un mod special acest eveniment.

„Aseară ne-am simțit minunat la spectacolul prietenilor de la Gașca Zurli. Pentru Zora a fost primul spectacol și a fost cuminte și uimită pe tot parcursul lui chiar dacă știa toate cântecele. S-a emoționat atat de tare încât era pur și simplu atenta.?A fost însă foarte fericita si a dansat la mine și la Paul Ipate în brațe pe rând.? Mirela Retegan ești minunată! Sunteți minunați și mega talentați! Mă bucur că există astfel de spectacole și distractive dar și pline de momente emotionante pentru copii și părinți!❤”, a scris Jojo pe contul de socializare.

Citește și

Clanul PSD Cosma, asfalt în Ploiești, tango la Miami. Iubita lui Vlad Cosma are firmă de asfaltări pe bani publici!

Close
Închide
  Close