Mergi direct la conținut »
Prima imagine cu Claudia Pătrășcanu după ce a născut. "Gabriel a făcut cunoștință cu frățiorul"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima imagine cu Claudia Pătrășcanu după ce a născut. "Gabriel a făcut cunoștință cu frățiorul"

Prima imagine cu Claudia Pătrășcanu după ce a născut. „Gabriel a făcut cunoștință cu frățiorul”

Prima imagine cu Claudia Pătrășcanu după ce a născut, a fost postată pe contul de socializare, chiar de artistă. Gabi Bădălău a declarat în direct la tv că artista se reface după operația de cezariană și că a avut dureri mari, după intervenția chirurgicală.

De Livia Lixandru,

Prima imagine cu Claudia Pătrășcanu după ce a născut i-a bucurat pe fani, care așteptau cu nerăbdare să vadă cum arată interpreta după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Până acum, vedeta nu i-a arătat fața bebelușului. „Una dintre cele mai frumoase zile din viața noastră…Gabriel a făcut cunoștință cu frățiorul lui mai mic #Nicolas_Mihail”, a scris Claudia în dreptul imaginii.

Prima imagine cu Claudia Pătrășcanu după ce a născut.

Prima imagine cu Claudia Pătrășcanu după ce a născut un băiețel

Gabi Bădălău, soțul interpretei, a declarat că este foarte fricit și că a plâns atunci când a devenit tată pentru a doua oară. „Mă simt minunat, cred că nici nu ştiu cum să mă exprim în cuvinte. (…) I s-a rupt apa Claudiei A fost cam grăsuţ, a avut 3.900 şi ceva. Eu am plâns singur. Ca şi după o operaţie de cezariană, e un pic greu, o doare un pic operaţia. A început să meargă.L-am adus pe Gabriel la spital şi a reacţionat foarte înţelept.Claudia mi-a oferit ea mie două diamante, maşină are… la un moment dat o să mergem în vacanţă.  Naşii copilului vor fi naşii noştri de cununie (…) La botez ne-am gândit, Claudia a stabilit toate detaliile (…),a  declarat Gabi Bădălău în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”.

 

 

Close
Închide
  Close