Mergi direct la conținut »
Primele declarații ale tatălui lui Meghan Markle despre Prințul Harry
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Primele declarații ale tatălui lui Meghan Markle despre Prințul Harry

Primele declarații ale tatălui lui Meghan Markle despre Prințul Harry

Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a vorbit public pentru prima dată despre logodna fiicei sale cu prințul Harry și a spus despre nepotul reginei Marii Britanii că este un adevărat ”gentleman”, scrie Daily Mail.

Tatăl lui Meghan Markle spune că fiica sa și prințul Harry sunt o „pereche foarte bună” și l-a descris pe nepotul reginei drept un „gentleman”, în timpul unei discuții cu o persoană din orașul în care locuiește, Rosarito, Mexic.

Prin aceste declarații, Thomas Markle a spulberat zvonurile privind o ceartă cu fiica sa și despre un eventual dezacord privind nunta din luna mai.

Fostul director de lumini de la Hollywood, în vârstă de 73 de ani, și-a arătat aprobarea față de tânărul cuplu într-un clip obținut de presa britanică. În filmuleț, Markle vorbea cu vecin din Rosarito, orașul din Mexico în care s-a stabilit.

Întrebat ce părere are despre viitoarea nuntă, tatăl actriței Meghan Markle a spus că „Cred că este minunat, sunt foarte încântat. Cred că sunt un o pereche foarte bună, sunt foarte fericit pentru ei, Meghan și Harry. Îmi iubesc foarte mult fiica, iar Harry este un gentleman”.

Aceasta este prima dată când Thomas Markle a vorbit în mod public despre prinț, deși a afirmat anterior că i-ar „plăcea” să fie cel care o conduce pe Meghan la altar pe 19 mai la biserica .

Thomas Markle s-a despărțit de mama lui Meghan când viitoarea soție a prințului Harry avea doar șase ani și a evitat să apară public de când cuplul și-a anunțat logodna.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Prințul Harry a declarat că membrii Casei Regale britanice sunt ”familia pe care logodnica sa nu a avut-o niciodată”, spunând că actrița are o „familie mare care a fost întotdeauna acolo pentru ea”. Prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi actriţa Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai, la castelul Windsor.


Citește și: Pedofilul din lift ar fi fost cunoscut drept „violatorul”. În 2012 ar mai fi mai abuzat sexual o fetiță


 

Close
Închide
  Close