Mergi direct la conținut »
Pedofilul din lift ar fi fost cunoscut drept „violatorul”. În 2012 ar mai fi mai abuzat sexual o fetiță
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Pedofilul din lift ar fi fost cunoscut drept „violatorul”. În 2012 ar mai fi mai abuzat sexual o fetiță

Pedofilul din lift ar fi fost cunoscut drept „violatorul”. În 2012 ar mai fi mai abuzat sexual o fetiță

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul lui Eugen Stan, pedofilul din lift. Se pare că agresorul, care lucrează la Brigada Rutieră din Capitală, are antecedente. 

Agresorul era cunoscut drept „violatorul”. Eugen Stan ar mai fi încercat să abuzeze sexual o fetiță, în anul 2012, tot în sectorul 6, iar anul trecut, ar fi încercat să violeze o femeie.

La audieri, în fața polițiștilor, pedofilul din lift a dat o declarație șocantă: „De ani de zile iubesc copiii”, a spus acesta.

Pedofilul din lift a fost prins luni de polițiștiIndividul se numește Eugen Stan și lucrează la Poliția Rutieră. În prezent, bărbatul este audiat.

Bărbatul e acuzat că a agresat sexual, în dimineața zilei de vineri, 5 ianuarie, doi frați –  fetiță de 5 ani și un băiat de 9 ani.

Cei doi copii plecaseră de acasă la o prietenă de familie, aflată la câteva străzi distanță, în timp ce mama lor era acasă cu al treilea copil.

Când au ajuns în blocul respectiv, în lift a urcat cu ei și un bărbat străin. El se apropie de ei, îi pipăie și chiar îi sărută, în timp ce urcă la etajul opt.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se mai observă că bărbatul coboară apoi până la etajul patru, timp în care se văd momente de apropiere între acesta și cei doi minori.

Minorii au povestit totul părinților, care au depus o plângere la Secția 22 de Poliție din București.

Ce avere are Eugen Stan, pedofilul din lift

Close
Închide
  Close