MENIU CAUTĂ
02 Dec. 2018 11:15

FOTO| Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au căsătorit în India

Distribuie

Nick Jonas și Priyanka Chopra s-au căsătorit într-o ceremonie creștină organizată la un palat regal din India, scrie BBC News.

Actrița de la Bollywood și fostul membru al trupei Jonas Brothers s-au căsătorit în fața familiei și a prietenilor în Palatul Umaid Bhavan din Jodhpur.

Ceremonia a fost oficiată de tatăl mirelui, Paul Kevin Jonas, iar în cursul zilei de duminică, cei doi vor avea și o ceremonie tradițională indusă.

Jonas și Chopra s-au logodit anul acesta în luna iulie, la nouă luni după ce și-au oficializat relația

Amândoi au confirmat pe rețelele de socializare că s-au căsătorit și au postat imagini de la ceremonia religioasă.

Nick Jonas, 26 de ani și Priyanka Chopra, de 36 de ani, au început să iasă împreună în mai 2017. Un an mai târziu, ei s-au logodit la Londra.

Chopra a câștigat concursul Miss World în 2000 și a jucat în peste 50 de filme în India, devenind una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Bollywood.

Revista Time a numit-o una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume în 2016, în timp ce revista Forbes a inclus-o pe lista celor mai puternice 100 de femei din lume anul trecut.

Nick Jonas a făcut parte dintr-o trupă celebră, Jonas Brothers, alături de frații săi Joe și Kevin și au apărut în filme de succes pentru adolescenți, realizate de Disney Channel.

După despărțirea trupei, Nick Jonas și-a lansat o carieră solo.


Citește și: GALERIE FOTO| Cele mai frumoase fotografii de la parada de 1 Decembrie din București


 

Citește mai multe despre Nick Jonas, priyanka chopra, India și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii