Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > GALERIE FOTO| Cele mai frumoase fotografii de la parada de 1 Decembrie din București

GALERIE FOTO| Cele mai frumoase fotografii de la parada de 1 Decembrie din București

Reporterii și fotoreporterii Libertatea s-au aflat în mijlocul mulțimii la parada de 1 Decembrie din București și au reușit să surprindă unele dintre cele mai frumoase momente.

Imagini cu oameni din mulțimea adunată să vadă parada, militari care defilau, sau care se pregăteau de marele moment, galerie foto prezentată de Libertatea surprinde unele dintre cele mai bune imagini de sâmbătă dimineață.

La parada militară din București, organizată cu ocazia Centenarului Marii Uniri, au participat câteva mii de bucureșteni  alături de principalele personalități ale țării. Cu toții au urmărit marșul celor aproape 4.000 de militari care și-au etalat cea mai spectaculoasă tehnică militară, sau au defilat în uniforme de gală.


Citește și: VIDEO/ Inventivitatea comercianţilor nu are limite! Ideea genială găsită de patronul unui magazin de la metrou, după ce Metrorex i-a tăiat curentul


 

Close
Închide
  Close