MENIU CAUTĂ
30 Iul. 2018 15:00 , de Denisa Macovei

VIDEO/ Raluca Zenga se apucă de afaceri în Dubai. “Vrem să ne deschidem o companie de evenimente”

Distribuie

Raluca Zenga se apucă de afaceri în Dubai. Deși a avut succes cu cărțile pe care le-a scris, vrea să ia o pauză și să se concentreze pe un alt domeniu de activitate, împreună cu soțul ei, antrenorul Walter Zenga.

Raluca Zenga se apucă de afaceri în Dubai

Dat fiind faptul că acum are mai mult timp liber decât atunci când cei doi copii ai ei erau mici, Raluca Zenga vrea să se concentreze pe partea profesională. Așa se face că a pus scrisul pe locul secund și se pregătește să exploreze alte domenii.

Acum, cu copiii la școală, am din ce în ce mai mult timp și pentru mine, și pentru a mă gândi la o nouă provocare în materie de activități profesionale. Vrem să ne deschidem o companie de evenimente în Dubai. S-a creat acest spațiu în viața mea în care simt nevoia să fac altceva. Am scrisul, care va fi tot timpul pasiunea mea numărul 1, copiii întotdeauna vor avea mămica prezentă să-i ocrotească și să-i ajute în absolut orice, dar vreau să mă diversific și în sfera profesională. În Dubai există foarte multe oportunități', ne-a povestit soția antrenorului de fotbal Walter Zenga.

Raluca Zenga se apucă de afaceri în Dubai

Raluca Zenga se apucă de afaceri în Dubai și pune scrisul pe loc secund

Aflată într-o țară cu populație cu mare potențial financiar și pusă mereu pe distracții, Raluca s-a gândit că este un bun prilej să organizeze evenimente pentru turiști și rezidenți.

Cât mai avem energie și spirit tânăr – care zic eu că o să mă țină, nu o să mă abandoneze cu una, cu două -, cam asta se preconizează. Lumea de aici știe să petreacă, toată lumea știe cum să se bucure de viață. A fost o convingere personală și trăind într-un oraș internațional, am și promovat spiritul românesc ca fiind ușor ludic, ușor petrecăreț, adică lumea muncește, dar vrea să se și bucure de viață', a mai completat Raluca.

VIDEO: George Capoianu; FOTO: Adrian Manolache


REPORTAJ/Un fost model Playboy salvează animale abandonate: „O poză cu mine dezbrăcată are sute de like-uri. Dacă postez un căţel, îmi dă like mama/ FOTO

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii