MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/ După 7 ani de Dubai, Raluca Zenga vrea să se mute în America. ”Cam ăsta ar fi planul ideal”

Distribuie

Reîntorși în țară pentru a-și revedea familia și prietenii, Raluca și Walter Zenga se pregătesc de o vacanță ce urmează să se întindă pe o lună și jumătate. Deși locuiește în Dubai, Raluca Zenga ar vrea să se mute în America, însă deocamdată pune pe primul plan cariera soțului ei și necesitățile celor doi copii.

Raluca Zenga ar vrea să se mute în America

Dacă în alți ani, Raluca venea în România încă de la începutul verii, de această dată soția lui Walter Zenga a ajuns chiar la mijlocul sezonului estival, însă cu promisiunea că va recupera fiecare zi pierdută.

„La Dubai ne bucurăm de soare cam tot anul. Am întârziat ce-i drept anul acesta pentru că au terminat copiii școala la început de iulie. Până ne-am făcut serbările, până ne-am pregătit bagajele a durat, dar asta înseamnă că mai avem cam o lună și jumătate de plimbări și acum împreună cu soțul meu ne făceam planul de atac. Făceam itinerariul să vedem pe unde ajungem în vacanța asta, ne-a povestit Raluca, completând că după ce vor vizita rudele și prietenii din România, vor merge la cele din partea lui Walter în Italia și apoi vor vizita și Grecia.

Deja în Dubai este foarte cald acum și nu mai ai acel confort de a sta la plajă, nu mai e nicio plăcere. Probabil o să mergem puțin în Grecia, o să mergem în Italia la rude și ne cultivăm un bronz mediteraneean. Cel din Dubai, recunosc, îl am tot anul, mai puțin începând cu luna mai”.

Raluca Zenga ar vrea să se mute în America

Raluca Zenga ar vrea să se mute în America când copiii ei vor fi la liceu

Chiar dacă se declară pasionată de Dubai și de viața de acolo, de-a lungul căsniciei cu Walter Zenga, Raluca a fost învățată să se tot mute în funcție de țara care-l ofertează pentru a antrena vreo echipă de fotbal, însă speră ca, în cățiva ani, viața să-i ducă undeva în Statele Unite.

Mi-aș dori în America, însă în momentul în care cei doi copii ai noștri vor merge la liceu sau poate la universitate. Cam ăsta ar fi planul. Ne mai dorim să mai stăm în Dubai sau în Europa, în Italia, cam 10 ani și după aceea să ne mutăm în State. Cam ăsta ar fi planul ideal. Dar ne place și Dubai-ul. E frumos, e confortabil”, ne-a mai spus Raluca, completând că până vor face pasul spre America, face drumuri dese între Emiratele Arabe și Europa.

Raluca Zenga ar vrea să se mute în America

Nu e așa departe. Sunt 5 ore de zbor. Eu deja am obișnuința unei însoțitoare de zbor. Imediat îmi fac valiza, mă urc în avion și nici nu simt. Îmi pun căștile în urechi, cărticica electronică, copiii cu desene animate și imediat ne trece timpul”. a mai spus Zenga.

VIDEO: Cosmin Nistor

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Povestea cântăreței Cristina Boboacă, devenită Teresa Tina din dragoste pentru un chinez. A mers până în Tibet ca să-și vindece inima frântă

Citește mai multe despre walter zenga, america, Copii, Dubai și Vedete pe Libertatea.

Comentarii