De Livia Lixandru,

Artista a recunoscut, în ediția de diminică seara, 2 februarie, că a avut o perioadă foarte grea, a slăbit mult însă, își va susține colegii de acasă.

Elena Ionescu a fost nominalizată la eliminare prin votul colegilor săi, Ruby a ajuns în aceeași postură, după ce Cezar Juratoni, câștigătorul imunității băieților, a numit-o, iar Lino Golden a completat trioul nominalizaților,  după ce a fost ales de Asiana Peng, câștigătoarea imunității fetelor.

Telespectatorii și-au putut susține concurentul preferat timp de 60 de minute, prin vot SMS. Aceștia au decis ca Ruby să părăsească Republica Dominicană.

„Cred că publicul meu vrea să mă vadă mai mult cum scot piese decât cum slăbesc aici și cum mă bate vântul. Au fost niște zile dificile pentru noi, mai ales pentru mine, că nu am nicio treabă cu sportul.

Este bine pentru echipă că rămâne Elena. O să vă susțin de acasă și o să vă duc dorul de îndată ce am stomacul plin. A fost o experiență pe care nu o să o uit niciodată”, a spus Ruby, potrivit Click.

Citeşte şi:

CAMERA ASCUNSĂ | Statul îţi dă bani pentru o proteză mai bună numai dacă eşti „clinic sănătos”. Un picior pentru Ion

TVR scoate din buget 491.400 euro pentru Eurovision! 14 oameni din instituție și 8 din stafful câștigătorului merg la Rotterdam pe 53.500 de euro!

Președintele ANDPDCA, despre tânărul care se chinuie să obțină de la stat bani pentru o proteză: ”O situație dramatică. A fost un proiect gândit strâmb”