Mergi direct la conținut »
Detalii neștiute despre relația Octaviei cu Marian Ionescu. Cifra 11 le călăuzește viața!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Detalii neștiute despre relația Octaviei cu Marian Ionescu. Cifra 11 le călăuzește viața!

Detalii neștiute despre relația Octaviei cu Marian Ionescu. Cifra 11 le călăuzește viața!

11 este cifra norocoasă în viața frumoasei Octavia Geamănu și a lui Marian Ionescu. Soț și soție de fix doi ani de zile, cei doi se cunosc de 11 ani, s-au cunoscut într-o zi de 11 și multe alte coincidențe și potriviri aflate în strânsă legătură cu 11.

De Florian Gheorghe,

Au făcut cunoștință pe ”teren neutru”, la Vaslui (el fiind bucureștean șiea olteancă) și, chiar dacă n-au fost initial impresionați unul de celălalt, sentimentele au apărut de niciunde și nu le-au mai dat pace până când nu s-au revăzut. În ochii liderului trupei Direcția 5, discreția, demnitatea, inteligența și răbdarea Octaviei au fost virtuți admirabile, iar ce a netezit drumul către inima ei a fost felul lui Marian de a fi.

Detalii neștiute despre relația frumoasei Octavia Geamănu și Marian Ionescu

”Am devenit jurnalistă din întâmplare. Am debutat în presa scrisă locală, iar în televiziune am parcurs toate etapele profesionale: de la corespondent, prezentator de știri până la pupitrul Observatorului de weekend la București”, mărturisește Octavia Geamănu despre meseria sa și le sfătuiește pe toate tinerele să creadă în steaua lor, să nu sară etapele profesionale și să se pregătească temeinic pentru provocările vieții. Două firi discrete, în premieră împreună la un interviu, Octavia și Marian  au făcut mai multe mărturisiri de suflet Ruxandrei Săraru, într-o emisiune specială de Paști la Radioul public. Cei doi au vorbit și  despre adevărata lor poveste de dragoste.

Deși în ultimii 2 ani Marian Ionescu a acordat mult timp artei plastice, artistul s-a întors cu toate forțele la muzică și pregătește un nou album pentru începutul anului 2019. “Pictura, la fel ca și muzica, necesită timp și disciplină. Nu poți să te ocupi de ambele în același timp, la nivelul pe care mi-l doresc! Am ales muzica pentru că trebuie să studiez 10-15 ore zilnic și tot atât alocam și picturii!” povestește Marian Ionescu.

CITESTE SI:EXCLUSIV/Marius Bodochi are un tatuaj făcut… din întâmplare! S-a ales cu el după filmările la un serial TV

Close
Închide
  Close