Mergi direct la conținut »
Rona Hartner a stabilit data nunții. Unde va avea loc cununia religioasă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Rona Hartner a stabilit data nunții. Unde va avea loc cununia religioasă

Rona Hartner a stabilit data nunții. Unde va avea loc cununia religioasă

Rona Hartner a avut astăzi, prima apariție într-un platou de televiziune, după ce a fost operată la colon. Artista a fost invitată la Star Matinal și a dezvăluit când se va mărita. Vedeta și viitorul ei soț, Herve, au stabilit data nunții. 

„Avem nunta pe 19 mai anul acesta, cununia civilă. Vara această, pe Coasta de Azur, cununia religioasă pe plajă. El m-a cerut de soție pe plajă, de fapt eu pe el. M-a furat într-o seară și m-a dus pe plajă. L-am văzut că pleacă pe dâmburi și când m-a dus acolo, nu era nici un om pe plajă, mi-a zis Dumnezeu în sufletul meu să îi zic că îl iau de bărbat. El s-a întors cu pizza și bere. Ne-au atacat niște țântari și ne-am acoperit cu o pătură și mi-a zis un singur lucru. Dacă mă vrei, dacă nu mă vrei, nu contează, ești singura femeie pe care am mai iubit-o în viața mea. Și dacă nu ești cu mine tot tu rămâi. Tot tu ești femeia aia. I-am zis că îl iau de bărbat și l-am pupat eu. El a plâns.”, a povestit Rona Hartner,  la Star Matinal.

Rona Hartner a fost externată din spital zilele trecute, după ce a fost operată de urgență, în urma tumorii pe care medicii i-au descoperit-o. Artista și-a serbat ziua de naștere alături de prieteni, într-un local din Capitală. Vedeta a făcut mărturisiri despre lupta cu cancerul.

Citește și

Unde-și ascundeau bogații banii înainte de Revoluție. Metode ingenioase de pe vremea lui Ceaușescu, de frica Legii ilicitului

 

Close
Închide
  Close