Mergi direct la conținut »
Roxana Ciuhulescu își mărește sânii. "Aș avea toate scuzele să fac asta"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Roxana Ciuhulescu își mărește sânii. "Aș avea toate scuzele să fac asta"

Roxana Ciuhulescu își mărește sânii. „Aș avea toate scuzele să fac asta”

Roxana Ciuhulescu a mărturisit că are în plan să își facă o intervenție estetică la sâni.

De Dana Aramă,

 

Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a fost invitată la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, unde a mărturisit că are în plan ca, peste câteva luni, să se supună unei intervenții estetice pentru a-și mări sâni.

„Pot să afirm mândră că am greutatea pe care o aveam şi la 18 ani. Este posibil şi mă gândesc ca peste şase luni să apelez la mărire de sâni. Rămâne de văzut. După două naşteri, aş avea toate scuzele să fac asta”, a explicat Roxana Ciuhulescu.

În cadrul aceleiași emisiuni, Roxana Ciuhulescu a vorbit și despre partenerul ei de viață, Silviu Bulugioiu, alături de care este foarte fericită.

„În lumea motoarelor ne-am cunoscut. Vă anunţ că este în platou, aici, cu mine. Este peste tot cu mine, sufletul meu pereche. Mă bucur că l-am găsit. Pentru mine a fost surpriza vieţii. A venit într-un moment în care nu m-am aşteptat, când eram dărmată. Era lângă mine şi eu nu l-am văzut. Ne-am cunoscut prin intermediul unei prietene comune…

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

Nu m-aş fi gândit. În seara asta povesteam că dacă am fi ştiut când ne-am cunoscut că vom fi împreună. Oricâte acuze aş fi avut că relaţia aceasta a fost de dinainte, nu este adevărat”, a mai spus ea.

Vedeta de televiziune Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu anul acesta. Silviu Bulugioiu și Roxana Ciuhulescu s-au cununat civil în luna martie a acestui an. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a acestui an, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.

Citește și: 14 ani de la moartea lui Teo Peter. Adrian Ordean are amintiri groaznice: chemat să ia ce-a rămas, într-o pungă!

 

Close
Închide
  Close