Mergi direct la conținut »
Ruby:  «Cu Dorian am făcut multe tâmpenii»
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ruby: «Cu Dorian am făcut multe tâmpenii»

Ruby: «Cu Dorian am făcut multe tâmpenii»

Ţinută departe de scenă câteva luni bune, Ruby recunoaşte că a ieşit pe minus în anumite privinţe. Dar a câştigat în altele: “Au fost ceva pierderi, pentru că a trebuit să anulez foarte multe concerte. Însă nu regret. M-am bucurat că am avut ocazia de a mă prezenta oamenilor din faţa televizoarelor aşa cum sunt eu, naturală şi copilăroasă, nu jucând un rol, ca în videoclipuri. Asta m-a făcut fericită. La final, trag linie şi observ că, deşi vara asta am neglijat scena, am câştigat prieteni noi”, ne-a mărturisit Ruby. Iar unul dintre aceşti prieteni este Dorian, în care miniona cântăreaţă vede un frate mai mare: “Semănăm mult, avem chiar şi dinţii la fel! A avut grijă de mine la filmări şi am făcut multe tâmpenii împreună”.

Cântăreaţa a dormit pe rupte la întoarcere

La întoarcerea acasă, Ruby recunoaşte că a ajuns-o oboseala: “Am ieşit din casă numai dacă am avut de făcut ceva ce nu suporta amânare, cum ar fi noul single, în colaborare cu Dorian. În rest, am dormit cât am putut. Sunt veşnic somnoroasă!”.
Dorian se pare că stă mai bine cu energia la final de emisiune, pentru că, spune el, deja plănuieşte un turneu. Cât de-spre pierderi… o dă cotită. “Cariera muzicală funcţionează net superior atunci când oamenii te asociază cu o emisiune televizată, nu mai zic cât de bine este atunci când imaginea respectivă e una pe placul publicului”, declară, preţios, cântăreţul.
În privinţa magazinul de haine pe care şi l-a deschis cu iubita lui şi care a rămas exclusiv în grija ei cât el a fost plecat prin ţară cu emisiunea, Dorian spune că merge excelent, în ciuda zvonurilor că ar fi în pragul falimentului. “Afacerile merg foarte bine, însă mă gândesc că e mai bine că nu se aude asta. Singurii care trebuie să se bucure de rezultate suntem noi doi, eu şi iubita mea”, spune el.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close