Mergi direct la conținut »
Ruby și Robert au vorbit despre despărțirea lor. „Ăștia suntem cu adevărat și suntem proști”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ruby și Robert au vorbit despre despărțirea lor. „Ăștia suntem cu adevărat și suntem proști”

Ruby și Robert au vorbit despre despărțirea lor. „Ăștia suntem cu adevărat și suntem proști”

Ruby și Robert formează un cuplu de șase ani, se iubesc și nu văd viața unul fără celălalt. Cu toate astea, între cei doi au existat multe momente de tensiune, chiar și cadrul emisiunii Asia Express, când aceștia au decis să se despartă.

Ruby și Robert au povestit totul despre cumpenele relației lor, dar și despre cearta pe care au avut-o, la „Asia Express”.

„Ăștia puteam fi noi. Suntem mai proști decât alții. O amenințare subtilă, îți bag șuruburile pe gât, ceva finuț, de dumincă după amiază. Suntem vărsători amândoi, încăpățânați amândoi. Tocmai pentru că ne cunoșteam latura asta am avut emoții pentru participarea noastră la „Asia Express”. Nu ne-am bătut, nu ne-am scos ochii.

Ne-am despărțit de vreo 2 ori, ne-am despărțit înainte de Asia de multe ori, s-a dus și acasă, după iar s-a întors, după a venit și am plecat eu. Noi ne despărțim categoric, noi nu ne jucăm. Când ne despărțim e gata, capăt. Știi care e treaba? Până să-și ia tălpășița unul dintre noi, unul se răzgândește. El pleacă mai des, eu sunt cu mamaia, cu pisici. El are unde să se ducă, eu stau cu chirie. În 2-3 zile poate să lase fete însărcinate! Nu poate lăsa pe nimeni, sunt liniștită!” a spus Ruby, cu zâmbetul pe buze, la „Xtra Night Show”.

„Nu puteam fi, nu puteam fi niciodată, taci în p*** mea te rog frumos. Te rog frumos taci din gură. Ăștia suntem cu adevărat și suntem proști, facem chestia asta mai mult decât alții. De 6 ani suntem așa, în fiecare moment. Așa suntem din prima zi, suntem amândoi încăpățânați. Am plecat de acasă…” a spus și Robert.

Ruby și iubitul ei se vor muta în sfârșit în casa lor, Cu cei doi vor locui și bunica artistei, în vârstă de 80 de ani. Vedeta a povestit cum arată penthouse-ul și cum a amenajat camerele.

Citește și

«Iohannis era zero! Rigid ca un lemn, dar a progresat enorm». Avertisment pentru adversarii președintelui în anul electoral, transmis de cel care îl antrenează de 10 ani

 

Close
Închide
  Close