Mergi direct la conținut »
Scandal între Mirela și Bogdan de la „Insula iubirii”. „Mi-aș fi dorit să aibă mireasa ta caracterul meu!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Scandal între Mirela și Bogdan de la „Insula iubirii”. „Mi-aș fi dorit să aibă mireasa ta caracterul meu!”

Scandal între Mirela și Bogdan de la „Insula iubirii”. „Mi-aș fi dorit să aibă mireasa ta caracterul meu!”

Un nou scandal a izbucnit în mediul virtual, după încheierea emisiunii "Insula Iubirii". De data asta replicile dure au fost între Mirela și Bogdan, soțul lui Hannelore. Fosta iubită a lui Ionuț Gojma nu s-a lăsat, după ce Bogdan a atacat-o printr-un mesaj postat pe contul de socializare.

„Mi-aș fi dorit să aibă și mireasa ta măcar înainte de nuntă caracterul meu! Nu ai înțeles nimic. Bogdan, se pare că ceri publicitate prin această intervenție sau nu aș vrea să cred că s-a luat și la tine: neasumarea!? E cronică”, a fost mesajul postat de Mirela. „Știam că ești om fără caracter, dar nu credeam că vei merge atât de departe. Și asta nu mai ține de Hanne”, a mai adăugat bruneta.

Am spus în direct, o spun și acum: nu sunt genul de om să mă iau la ceartă. Am fost întrebată ceva, iar eu mi-am expus părerea sincer. Mi-am promis mie în primul rând că noua Mirela nu-și va ascunde vocea. Cine nu poate suporta adevărul meu, pentru că este opinia mea, asta este. Cu toții greșim, este firesc, dar trebuie sa fim asumați și integrii. Bogdan, lumea mă iubește pentru ce sunt. Nu îmi trebuie like-uri cumpărate, pentru că în viața mea am destui oameni minunați care mă iubesc sincer. Cu asta, aș vrea să închei orice discuție pe acest subiect. Vă doresc tuturor o viață așa cum v-o doriți voi!”, a încheiat fosta concurentă de la Insula Iubirii.

Reacția Mirelei vine după ce Bogdan a sărit în apărarea soției lui, atunci când bruneta a spus că Hanne nu își asumă anumite lucruri. „Vezi că o judeci, mai bine te uiţi în ograda ta, că judeci pe altul şi nu-i ok. Se zicea că nu-i frumos să se vorbească unul de altul şi toate cele, dar văd că şi după emisiune unii se vorbesc pentru ce, pentru publicitate? Aşteptam să am parte de susţinătorii Mirelei care îmi spun să nu mă iau de ea, dar nu pot, să se ia de ea, Mirela tot de Mirela, sau să se ia de mine”, a spus Bogdan pe Instagram.

Citește și

„România nu face protecție socială, face o spoială de protecție socială”. Interviu exclusiv cu dr. Aurelian Giugăl, cercetător, coautor al studiului care compară România din 1918 cu cea din zilele noastre

Close
Închide
  Close