Mergi direct la conținut »
Silvia Dumitrescu și-a făcut vacanța la rulotă, în Vama Veche
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Silvia Dumitrescu și-a făcut vacanța la rulotă, în Vama Veche

Silvia Dumitrescu și-a făcut vacanța la rulotă, în Vama Veche

Silvia Dumitrescu și-a făcut vacanța la rulotă, în Vama Veche, aliniindu-se tendinței vedetelor de a da luxul din hotelurile de 5 stele pe farmecul simplității. Nonconformista de altădată a muzicii ușoare s-a relaxat și recules în liniștea din campingul cu case pe roți amplasat în fostul sat pescăresc.

De Florian Gheorghe,

Fosta cântăreață, care a slăbit spectaculos în ultimele luni, e un model de modestie. Ea nu a ales pentru vacanță vreun hotel scump, cum este cel al prietenului său, Ovidiu Komornyik, situat în cel mai sudic punct al Litoralului, ci un resort de rulote fixe, un spațiu inedit de cazare, care s-o aducă aproape de frumusețea naturală a localității.

Deși Vama Veche a devenit atracție pentru zeci de mii de turiști amatori de distracție și dintr-un sătuc pescăresc liniștit s-a transformat într-o stațiune destul de zgomotoasă, campingul pare ușor din altă lume: aici încă e destul de liniște, îți auzi gândurile și poți admira natura. Locul este foarte popular și în rândul familiilor cu copii mici, tocmai din acest motiv.

În vârstă de 58 de ani, Silvia Dumitrescu s-a familiarizat cu Vama Veche în urmă cu mai mulți ani, după ce a ajuns acolo cu soțul ei, celebrul chitarist și bluesman Florin Ochescu, la un concert al acestuia.

Azi, cu aproape 15 kilograme mai puțin, semn că a depășit problemele de sănătate cu care s-a confruntat, artista ce s-a lansat în urmă cu mai bine de 30 de ani la Festival de muzică ușoară de la “Mamaia”, se bucură, ca o adolescentă de multitudinea de genuri și stiluri muzicale ce-i ajung la urechi de la terasele și de pe plaja din stațiune…


VIDEO/Oldies but goldies! Corina Chiriac ”a inaugurat” Strada Speranței în Vama Veche

Close
Închide
  Close