Mergi direct la conținut »
Silviu Țolu, mărturisiri despre relația cu Lili Sandu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Silviu Țolu, mărturisiri despre relația cu Lili Sandu

Silviu Țolu, mărturisiri despre relația cu Lili Sandu

Silviu Țolu a fost prezent în platoul emisiunii La Măruță, unde a făcut mărturisiri despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Lili Sandu.

De Dana Aramă,

 

Silviu Țolu formează un cuplu de câțiva ani cu vedeta de televiziune Lili Sandu. La emisiunea moderată de Cătălin Măruță, Silviu Țolu a făcut mărturisri de cuplu.

„Suntem împreună de aproape patru ani. Lili m-a felicitat pentru parcursul meu din competiție, de la Ferma. Mi-a dat sfaturi înainte să merg, pentru că a fost și ea în competiția asta. Mi-a spus să am grijă la oameni. Cred că am fost destul de atent, cu mici scăpări. Cred că la Brigitte… uneori s-a dat de partea celorlalți. Nu știu dacă o să merg la nunta lor (n.r. a lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă), nici nu știu când este…”, a declarat Silviu Țolu.


Întrebat despre eventualitatea ca el și Lili Sandu să devină părinți, Silviu Țolu a mărturisit:

„Mmm, vedem. Nu știu nimic, încă nu e nimic sigur. Nu se pune problema. Nu avem nicio informație în sensul acxesta și nu se întâmplă momentan nimic, dar bineînțeles că ne dorim și noi după perioada asta… Eu m-am întors săptămâna trecută, când să am timp…”.


Citește și:

Liviu Dragnea, înfierat la Iași, a ținut discursuri în spatele ușilor închise. „Bine ai venit în Moldova, nimicule!”

 
 
Close
Close
Închide