Mergi direct la conținut »
Dezvăluirile făcute de Silviu Țolu, după eliminarea de la „Ferma”. „Mi-am spart un dinte”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Dezvăluirile făcute de Silviu Țolu, după eliminarea de la „Ferma”. „Mi-am spart un dinte”

Dezvăluirile făcute de Silviu Țolu, după eliminarea de la „Ferma”. „Mi-am spart un dinte”

Silviu Ţolu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți fermieri, însă a părăsit competiția în urma duelului cu Kamara. Iubitul lui Lili Sandu  era numit creierul fermierilor, cel care făcea cele mai interesante strategii. Acum, acesta  a făcut primele declarații despre experiența trăită în show.

Invitat azi, 19 aprilie, la “Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, Silviu și-a amintit momentul când a fost nevoit să mănânce din hrana găinilor.

„Chiar mi-am spart un dinte din cauza porumbului”, a spus el în emisiune. „A fost un duel greu, complex, însă Kamara a avut o motivaţie mult mai puternică. M-a flatat afirmaţia lui că sunt creierul echipei, însă eu gândeam problemele pe toate părţile împreună cu Diana Belbiţă, Moroşanu şi Marius. Mi-a părut rău că i-am lăsat singuri, erau multe tensiuni acolo şi conta superioritatea numerică. Cât despre Brigitte, m-am obişnuit cu ea, cred că era sinceră, dar are tendinţa de a se victimiza”, a mai povestit Silviu Țolu la Pro tv.

În ediția de joi, 18 aprilie, a show-ului Ferma, cel care a părăsit concursul a fost Silviu Țolu. Acesta a fost eliminat din competiție de Kamara, în urma unui duel.  „Ești un om bun, drept și frumos. În toate sensurile. Am văzut dincolo de ochii tăi albaștri și pot spune că sufletul ți-e la fel de frumos ca și ei!”, i-a spus Mihaela Rădulescu lui Silviu Țolu la plecare.

Citește și

VIDEO | EXPERIMENT LIBERTATEA: Ce faci când pe locul tău de parcare ”staționează” un stâlp de electricitate? Te alegi cu o pagubă de 500 de lei!

 

Close
Închide
  Close