Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste însă nu se grăbesc să facă nunta. Cei doi se bucură de fiecare moment petrecut împreună, iar viața lor s-a schimbat complet de când a venit pe lume micuța Josephine. Întrebat despre căsătoria cu Gina Pistol, Smiley a declarat că se va întâmpla și acest lucru la un moment dat și vor anunța ei atunci.

Aceștia consideră căsătoria doar o formalitate și nu se grăbesc să facă pasul cel mare. „Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat Smiley la „Xtra Night Show”, relatează Spynews.

Prezentatoarea de la Antena 1 spune că îi este foarte bine alături de iubitul ei, chiar dacă nu au semnat niște acte. Vedeta se consideră ca și căsătorită cu artistul.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte”, a declarat Gina Pistol la „Xtra Night Show”.

Părinții lui Smiley se bucură că au o nepoțică

Părinții lui Smiley au venit să-i fie alături fiului lor la avanpremiera filmului „Odată pentru totdeauna”. Sunt bucuroși că în familia lor a venit o fetiță și așteaptă cu mare nerăbdare ziua în care micuța Josephine va începe să vorbească.

Smiley, anunțul despre nunta cu Gina Pistol. Motivul pentru care nu s-au căsătorit încă

„După atâția băieți a fost o bucurie să vină o fetiță în familie. O să o susținem, ca să devină și ea mare, ne bucurăm și de serbările ei, și de talentele ei. O să fie frumos. Abia așteptăm să învețe să vorbească, să ne putem înțelege, să pot să-i spun povești, să o învăț poezii.

Foarte implicat, el a primit și acum dă, la rândul lui, ce a primit de la noi. Deci copilul fără afecțiune, fără dragoste, fără prezență, nu-ți aparține, dar ei chiar îl cresc împreună”, au declarat părinții lui Smiley.

Urmărește-ne pe Google News