Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, deconspirați! Ce secrete a dezvăluit colegul lor de emisiune
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, deconspirați! Ce secrete a dezvăluit colegul lor de emisiune

EXCLUSIV/ Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, deconspirați! Ce secrete a dezvăluit colegul lor de emisiune

Smiley ne-a dezvăluit secretele colegilor săi de emisiune. După ce a deconspirat vedetele cu care lucrează la “Vocea României”, îndrăgitul prezentator i-a dat de gol și pe Florin Călinescu, Andra, Mihaela Rădulescu și Andi Moisescu, cei patru jurați ai show-ului “Românii au talent” de la PRO TV.

De Ana Maria Marinescu,

Jurații și prezentatorii emisiunii petrec atât de mult timp împreună, la preselecții și în edițiile live, încât au ajuns să se comporte ca o familie, iar între ei nu mai există secrete. Își cunosc unii altora pasiunile, preferințele și slăbiciunile. Iar acum, le știm și noi, pentru că l-am convins pe Smiley să ne spună lucruri necunoscute marelui public despre Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra, Florin Călinescu, lucruri pe care ei le fac în pauze sau în culise și care nouă ne-au rămas ascunse… până acum!

Smiley ne-a dezvăluit secretele colegilor săi de emisiune: “Andi e toboșar. Are talent și o ureche fină, aș colabora cu el!”

Andi Moisescu prezintă două emisiuni, “Apropo TV” și “Pe bune?!”, e jurat la “Românii au talent”, are afacerea proprie și o familie cu doi copii, dar, cumva, numai el știe cum, găsește timp și pentru propriile pasiuni! Iar cea ai puternică dintre acestea este muzica. Așadar, măcar un subiect comun de discuție au, el și Smiley în pauze. Așa a ajuns să descopere îndrăgitul cântăreț că simpaticul lui coleg… bate toba. La propriu.

“Andi e toboșar și e superpasionat de muzică în general și de jazz în particular. Andi are și talent, și o ureche fină pentru muzică. Aș colabora cu el oricând, abia aștept să se ivească ocazia!”, susține Smiley.

Așadar, nu trebuie să ne mire dacă Andi intră și în industria muzicală, măcar ca invitat special pe unul din albumele viitoare ale lui Smiley…

Ce se întâmplă dacă Viorica Dăncilă vine la dezbaterea lui Iohannis de la BCU. Reacția lui Rareș Bogdan
Recomandări

Ce se întâmplă dacă Viorica Dăncilă vine la dezbaterea lui Iohannis de la BCU. Reacția lui Rareș Bogdan

“Mihaelei îi face o plăcere deosebită să mănânce parizer cu muștar”

Adepta unui stil de viață hiperactiv, cu multă mișcare și o alimentație sănătoasă, Mihaela Rădulescu își permite mici derapaje culinare când lasă luxosul Monaco și aterizează în țara natală pentru filmări. Am văzut deja că îi place combinația neaoșă de slană cu ceapă și nu refuză tratațiile lui Florin Călinescu, pasionatul de gătit și patronul de restaurant care vine în platoul emisiunii cu ouă din bătătură și cozonaci proaspeți pentru colegi, însă Smiley ne-a dezvăluit o altă slăbiciune de-a divei.

“Mihaela, după cum cred că v-ați da seama, e pasionată de fitness, de sporturi extreme, dar… îi face o plăcere deosebită să mănânce parizer cu muștar și mâncăruri românești de care nu prea are parte acolo unde locuiește!”, a dat din casă colegul ei.

“Andra rezistă cu greu în fața dulciurilor, de obicei…”

Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani
Recomandări

Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani

Andra a slăbit patru kilograme în trei zile, când a avut maratonul de concerte de la Sala Palatului. În restul tipului, cam la fel se menține în formă – dansând, cântând, alergând de acasă la studioul de înregistrări și la sălile unde are recitaluri, iar când are emisiuni, strecoară în programul și așa încărcat filmările ori live-uri pentru “Românii au talent” și “Vocea României Junior”.

Andra trebuie să facă mișcare constant, fiindcă altfel, n-ar reușit să-și păstreze silueta. Îndrăgita cântăreață are o slăbiciune pentru prăjituri! “Andra rezistă cu greu în fața dulciurilor, de obicei, nu reușește să se abțină”, ne-a mărturisit Smiley râzând.

“Florin e un spectacol”

Personalitatea efervescentă cu care s-a făcut remarcat pe micul ecran și care l-a făcut plăcut de mulți dintre români nu e doar o fațetă de show a lui Florin Călinescu. Smiley ne-a confirmat că pe îndrăgitul actor și om de televiziune este o bucurie să-l urmărești și când se opresc camerele de filmat. “Florin Călinescu e un spectacol și dincolo de ecranul televizorului, e de urmărit tot timpul”, a mărturisit cântărețul pentru Libertatea.


VIDEO/A lăsat modeling-ul pentru scenă. Raluca Aprodu joacă în șase spectacole la TNB, crește două pisici și … gătește orice!

Close
Închide
  Close