De Livia Lixandru,

Smiley și Pavel Bartoș și-au ales preferatul din acest sezon încă din etapa preselecțiilor, pe care l-au trimis direct în semifinală. Concurentul care a primit golden buzz-ul de la cei doi prezentatori a cântat melodia Copacul și i-a cucerit iremediabil și pe jurați, care s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat minute în șir.

Smiley și Pavel Bartoș au avut parte de o mare surpriză la Românii au talent. S-a întâmplat în premieră

Smiley și Pavel Bartoș l-au trimis pe Fang Shuang în semifinală

Chiar dacă este din China, Fang Shuang a cântat melodia Copacul perfect, iar timbrul lui vocal incredibil și interpretarea i-au făcut pe toți cei prezenți în sală să se ridice și să-l aplaude. Andi și Mihaela erau pregătiți să apese butonul auriu, însă Smiley și Pavel au avut o strategie mult mai bună, au fost mai rapizi, i-au surprins chiar și pe cei patru jurați și l-au trimis pe Fang direct în semifinală, apăsând, în premieră, golden buzz-ul în sezonul #7epic Românii au talent,. ”A trecut direct în semifinală, e golden buzz-ul nostru! Era normal ca golden buzz-ul nostru să fie… un chinez cu un cap mai mare decât Pavel. Noi am simțit că acesta este talentul care ne caracterizează, care ne reprezintă pe noi în semifinală anul ăsta.”, au spus extrem de fericiți cei doi prezentatori!

Distracția a fost garantată întreaga seară, iar telespectatorii au urmărit un spectacol memorabil, plin de emoție, aventură, povești impresionante, frumusețe, senzualitate, pasiune, energie și umor!

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"
GSP.RO

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare