Mergi direct la conținut »
Soacra lui George Ivașcu a murit. “Odihneşte-te-n pace şi lumină, Îngerul vieţii mele “
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Soacra lui George Ivașcu a murit. “Odihneşte-te-n pace şi lumină, Îngerul vieţii mele “

Soacra lui George Ivașcu a murit. “Odihneşte-te-n pace şi lumină, Îngerul vieţii mele “

George Ivașcu și soția lui sunt în doliu. Mama lui Alice Barb s-a stins din viață, iar anunțul trist a fost făcut chiar de actriță, pe contul de socializare.

Alice Barb a postat un mesaj emoționant în care îi spune „adio” mamei sale. „Cel mai frumos zâmbet din lume s-a stins. A murit Mama. Odihneşte-te-n pace şi lumină, Îngerul vieţii mele! Îţi multumesc că ai existat, că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc. Sufletul meu s-a stins. Îmi vine să urlu”, a scris Alice Barb, pecontul de socializare.

Recent, soția lui George Ivașcu a povestit despre drama prin care a trecut. Lui Alice Barb i-a murit un copil în urmă cu ani, după cum a mărturisit chiar ea într-un interviu pe care i l-a acordat jurnalistei Eveline Păuna.

Citește și

Abia acum i-au luat carnetul și l-au trimis în judecată! La trei ani după ce a călcat-o pe Ana pe trecerea de pietoni și la o lună de la articolele din Libertatea, justiția s-a mișcat

Close
Închide
  Close