Mergi direct la conținut »
Drama soției actorului George Ivașcu. I-a murit un copil

Partenera de viață a actorului George Ivașcu, propus pentru funcția de ministru al Culturii, a trecut printr-o mare tragedie atunci când i-a murit un copil.

De Dana Aramă,

Actorul George Ivașcu a fost propus pentru funcția de ministru al Culturii în guvernul condus de Viorica Dăncilă. George Ivașcu este căsătorit cu regizoarea Alice Barb, cea care a avut parte de o mare dramă pentru orice femeie.

Lui Alice Barb i-a murit un copil în urmă cu ani, după cum a mărturisit chiar ea într-un interviu pe care i l-a acordat jurnalistei Eveline Păuna.

„Foarte puţină lume ştie că eu am avut un fiu, Andrei, care a murit. Nici acum nu ştiu de ce mi l-a luat Dumnezeu. Încă nu mi-a răspuns, dar cred că, într-o zi, o să-mi răspundă şi o să înţeleg. Relaţia mea cu Dumnezeu este vie, reală. Pentru mine, Dumnezeu este lumină, chiar şi atunci când este întuneric în jurul meu sau în mine. Pentru mine Dumnezeu este energie, chiar şi atunci când îmi doresc să renunţ la picătura de energie pe care mi-a dat-o ca să o duc mai departe. Aş vrea doar să-mi răspundă, într-o zi, la nişte întrebări. Şi aş vrea ca acel moment să fie cât mai departe, cât mai târziu!”, a povestit Alice Barb.

„A fost acum mulţi ani! Este un subiect despre care nu am vorbit şi nici nu aş vrea să mai vorbim. V-am dat exemplul unui moment în care nu l-am înţeles şi încă nu îl înţeleg!”, ami spunea ea.


Citește și: VIDEO/Poveste de viață. Cristian Dumitrescu a ajuns la vârf, dar s-a întors la rădăcini: din laboratorul secret al IBM, la ograda cu găini!


 

Close
Închide
  Close