Mergi direct la conținut »
Sora Deliei a intrat în panică după ce a născut. Și-a făcut curaj și a vorbit despre asta
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sora Deliei a intrat în panică după ce a născut. Și-a făcut curaj și a vorbit despre asta

Sora Deliei a intrat în panică după ce a născut. Și-a făcut curaj și a vorbit despre asta

Oana Matache a devenit recent din nou mamă. Artista a născut un băiețel perfect sănătos, căruia i-a pus numele Bogdan. Sora Deliei a vorbit pentru prima oară, despre cea mai mare teamă a ei, iubirea împărţită ambilor copii.

„Să vă povestesc despre cea mai mare panică legată de venirea lui Bogdănel: teama că o va înlocui pe Jess. Mi-era atât de teamă că o inimă nu poate iubi atât de mult doua suflete în mod egal (trei, cu @raazvanu) încât m-am simtit vinovată în avans. Însă de când l-am adus iîn casa şi am căpătat privirea de ansamblu ? (DOI COPII în fata ochilor, amândoi AI NOSTRI) am înţeles că nu ştiam prea multe despre iubire ? (<- 3 inimioare!!) Postare inspirată de şoşoneii lui Jess, de care uitasem. I-am văzut azi în dulap”, a scris Oana Matache pe contul de socializare.

În urmă cu trei zile, Oana Matache a fost externată din spital. „Eu mă simt mai bine decât la prima operaţie. Bebe e foarte cuminte. Am mai făcut asta. Suntem mai relaxaţi, ştim ce avem de făcut. La Jessie eram teleghidaţi, eram speraţi. Acum e bine, e frumos. Putem să asimilăm bucuria şi toate sentimentele pozitive. Cel mic este foarte mic! Este sănătos, este perfect. Ni s-a spus că este perfect şi noi îl considerăm perfect. Abia aştept să începem viaţa în 4, acasă”, a mărturisit Oana Matache pentru Antena Stars.

Citește și

Afacerea marijuana! Omul care i-a băgat în Ministerul Sănătății pe afaceriștii din Israel: „Au un buget nelimitat. Venim cu toată expertiza, tot, tot, tot”

 

Close
Închide
  Close