MENIU CAUTĂ
14 Noi. 2016 07:56

Soția lui Ilie Năstase nu mai suportă. Brigitte Sfăt: “Dau de pământ cu orice duduie care…”

Distribuie

Soția lui Ilie Năstase a postat pe contul de socializare, un mesaj dur cu privre la femeile ce vor să se bage în căsnicia ei cu fostul tenismen. Briggite Sfăt a recunoscut că a fost înșelată de multe ori, însă de data asta nu mai este dispusă să tacă.

Soția lui Ilie Năstase și-a spus părerea pe contul de Facebook, printr-un mesaj dur. „Întrebare pentru toate femeile înșelate care vor să salveze aparența de „doamne” și acceptă să-și împartă barbatul cu progenituri fără moralitate, purtătoare de boli venerice: voi cum reușiți să nu arătați durerea? Am încercat și eu să tac, să mă consoloz cu gândul că eu sunt soția, dar sufletul meu ură, am simțit că încet, încet mă îmbolnăvesc de durere….este ca o otravă care te macină încet, încet și eu îmi doresc o relație frumoasă și curată cu bărbatul meu, nu să știu ce face el și să fac pe proasta”, a scris bruneta.

Soția lui Ilie Năstase este hotărâtă să facă oridine

„Cum să simt iubire când el mă mângâie știind că o c**vă se recomandă în cercuri comune de prieteni și în locul unde eu fac sport ca și iubita soțului meu? De câte ori cineva de acolo mă privește, zâmbind poate amabil, eu aș gândi că râde de mine și de situația mea… Cum ar fi fost să nu iau atitudine, să nu vreau să o demasc ? Atunci când Dumnezeu mi-a dat a doua sanșă, am promis că îmi voi trăi viața departe de compromisuri, de minciună și de perversitate. Și nu vreau să ajung eu o perversă și o mincinoasă. Îmi iubesc soțul și nu aș mai fi putut sta lângă el chinuită de gândul că îl împart cu alte femei. Deci, m-am hotărât! De astăzi, promit public să dau de pămant cu fiecare duduie care descopăr că a încercat să atenteze la patul meu conjugal!”, a continuat Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt, acuzată că i-a distrus căsnicia lui Ilie Năstase și l-a despărțit de Amalia

„Vreau să dau pe această cale, un răspuns tuturor celor care au scris că eu i -am spart casa lui Ilie. Dragii mei, eu am apărut în viața lui, dupa ce era deja divorțat, iar Amalia avea deja o relatie de TREI ani cu actualul ei concubin. Cine ce casa a spart?! Not me', a scris Brigitte Sfăt pe contul de socializare, zilele trecute

 

Comentarii