Mergi direct la conținut »
Sylvester Stallone nu a murit! O știre falsă care anunța decesul actorului s-a rostogolit pe rețelele de socializare
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sylvester Stallone nu a murit! O știre falsă care anunța decesul actorului s-a rostogolit pe rețelele de socializare

Sylvester Stallone nu a murit! O știre falsă care anunța decesul actorului s-a rostogolit pe rețelele de socializare

Sylvester Stallone nu a murit! O știre falsă care anunță moartea îndrăgitului actor s-a rostogolit pe rețelele de socializare. Nu este prima oară când „Rambo” cade victima unei astfel de știri false. 

Rețelele de socializare au explodat odată cu rostogolirea unei știri care anunță că Sylvester Stallone a murit. Imediat, pe rețelele de socializare au început să curgă mesaje de condoleanțe din partea fanilor îndurerați.

Din fericire pentru fanii îndrăgitului actor, știrea s-a dovedit a fi una falsă. Cotidianul britanic The Sun a confirmat faptul că Sylvester Stallone nu a murit, arătând că știrea a fost creată de un site „celebru” pentru fake news.

Pe aceleași rețele de socializare au început imediat să circule și anunțurile potrivit cărora îndrăgitul actor Sylvester Stallone nu a murit.

O știre care anunța decesul lui Sylvester Stallone, în urma unui accident rutier, a început să circule și în urmă cu 18 luni, precizează The Sun, dar și acea știre a fost imediat dezmințită.


Cum sunt exploatați românii care muncesc în agricultură în sudul Italiei. O femeie a mințit că are sifilis ca să nu fie violată

Close
Închide
  Close