Mergi direct la conținut »
Tania Popa a câștigat Ferma Vedelor 2018. Este o premieră a acestui format TV
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Tania Popa a câștigat Ferma Vedelor 2018. Este o premieră a acestui format TV

Tania Popa a câștigat Ferma Vedelor 2018. Este o premieră a acestui format TV

Deși nu a intrat în ferma de la Porumbacu de Sus de la începutul filmărilor, Tania Popa a câștigat Ferma Vedetelor 2018. Pe parcursul emisiunii actrița nici măcar nu a sperat la câștigarea marelui premiu în valoare de 50.000 de euro.

De Denisa Macovei,

Ca o premieră în istoria acestui format, Tania Popa este singura femeie care a câștigat show-ul „Ferma Vedetelor”, intrând astfel în grupul „fermierilor anului” alături de George Vintilă și Paul Ipate. Actrița venită din Basarabia nu se aștepta nici un moment să ajungă în acest punct, mai ales că nu s-a numărat printre vedetele care au stat trei luni la ferma de la Porumbacu de Sus. Chiar dacă a câștigat simpatia celorlalți concurenți și nu a participat la prea multe dueluri, Tania s-a descurcat extraordinar la duelurile din ultimele zile de concurs. Astfel că după ce miercuri a reușit să-i învingă, rând pe rând, pe Cosmin Natanticu, Vladimir Drăghia, Grațiela Duban și Daniel Iordăchioaie, în această seară, Tania l-a învins și pe Cătălin Neamțu, cel trimis direct în finală de concurenții care au părăsit competiția.

Tania Popa a câștigat Ferma Vedelor 2018

Tania Popa a câștigat Ferma Vedelor 2018

Așa cum ne-a mărturisit Monica Bârlădeanu cu câteva zile înainte de marea finală, duelul dintre Tania Popa și Cătălin Neamțu a fost unul exploxiz, plin de emoție și suspans. După ce actrița a fost desemnată „Fermierul anului” și a luat marele premiu de 50.000 de euro, cele mai bucuroase au fost fetele care au participat la show, declarând că era momentul ca o femeie să schimbe istoria formatului și să demonstreze că nu doar bărbații se descurcă la munca din fermă.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Man & machine. Pictură gigant realizată de oameni şi roboţi în memoria lui Grigore Moisil, părintele informaticii româneşti

Close
Închide
  Close