MENIU CAUTĂ

Tania Popa a făcut anunțul despre fiica ei. „S-a mutat de acasă, e ciudat”

Distribuie

Actrița Tania Popa are o fată din prima căsnicie, care este studentă. Vedeta a anunțat la TV că fiica ei s-a mutat singură.

 

Tania Popa este cunoscută ca actriță, dar și ca marea câștigătoare a show-ului Ferma Vedetelor, de la Pro TV. La scurt timp după ce a ieșit învingătoare în concursul respectiv, Tania Popa a făcut nunta cu partenerul ei de viață, Veaceslav Damian. Tania Popa și Veaceslav Damian formează un cuplu de 10 ani.

Tania Popa și Veaceslav au împreună un băiat, Slavic. Actriţa a mai fost căsătorită de două ori şi din primul mariaj are o fiică, Daria, în vârstă de 18 ani.

Actrița și partenerul ei de viață au fost invitați la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV. Cei doi au explicat că au avut o vară foarte plină, iar Tania Popa a anunțat că fiica sa din prima căsnicie, Daria, este studentă și s-a mutat de acasă.

„Ne-am plimbat cu treabă… Am tăiat turte, am botezat. Avem cinci perechi de fini. În fiecare an mergem la Verona să ne vedem finii, la Timișoara, la București. N-am apucat să ne odihnim deloc…
Daria e studentă, s-a mutat de acasă, e ciudat. Te trezești că vorbești cu copilul doar la telefon. Ea voia să plece de mult de acasă, e o persoană independentă. Eu sunt mama cea mai cool, așa zic ceilalți. El (n.r. soțul ei) e răul cu curățenia, cu disciplina. Nu sunt o mamă stresantă”, a declarat Tania Popa.


Citește și: SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Nunta politico-mondenă a anului! Pe socrul Dragnea l-au costat artiștii 35.000 de euro


 

Citește mai multe despre tania popa, Familie și studenta pe Libertatea.

Comentarii