MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2018 21:21

Tania Popa merge în marea finală „Ferma Vedetelor”, alături de Cătălin Neamțu

Distribuie

Tania Popa merge în marea finală "Ferma Vedetelor". Semifinala a avut loc joi seara, 16 mai, la Pro tv. Emoții și adrenalină. De asta au avut parte cei cinci semifinaliști care au dat tot ce au putut pentru a ajunge în marea finală alături de Cătălin Neamțu.

Seminifinala  a avut cinci probe grele, care le-au  testat toate abilitățile concurenților dobândite în perioada petrecută în fermă. Astfel, eliminările  s-au făcut în cascadă, după fiecare probă cineva  a părăsit competiția. Ultimii doi concurenți rămași  au luptat în două probe de duel pentru locul din finală alături de Cătălin Neamțu. Din păcate, primul fermier care a părăsit cursa a fost Cosmin Natanticu, urmat de Vladimir Drăghia și Grațiela Duban. Lupta dură s-a dat miercuri seara, în semifinală, între Daniel Iordachioaie și Tania Popa. Câștigătoare a fost însă, actrița Tania Popa, care se luptă în finala de joi seara, 17 mai, împreună cu Catălin Neamțu.

5 seminfinaliști  s-au luptat miercuri seara pentru un loc în marea finală Ferma Vedetelor.În joc  au intrat Daniel Iordăchioaie, Grațiela Duban, Cosmin Natanticu, Tania Popa și Vladimir Drăghia. Ei sunt semifinaliştii de la Ferma Vedetelor, care  s-au întrecut prin probe grele pentru a câștiga un loc în marea finală de joi seară, de la ora 21:30, alături de Cătălin Neamțu.

Cosmin Natanticu, primul fermier, dintre cei 5, care a părăsit competiția

Daniel Iordăchioaie, Grațiela Duban și Cosmin Natanticu au pus bazele fermei încă din prima clipă, iar Tania Popa și Vladimir Drăghia sunt concurenții intrați în a doua jumătate a show-ului, dar care au reușit să rămână în competiție. Cei doi au demonstrat că merită un loc în semifinală prin multă muncă.

Citește și

EXCLUSIV. Zeci de probe ADN sunt în lucru în cazul fetiței violate și ucise la Baia Mare. Tuturor persoanelor audiate le-au fost recoltate probe biologice

 

Citește mai multe despre tania popa pe Libertatea.

Comentarii