MENIU CAUTĂ
14 Noi. 2018 22:53

Tavi Clonda caută bonă. Care sunt cerințele

Distribuie

Soțul Gabrielei Cristea a anunțat că este în căutarea unei bone. Muzicianul a explicat și cerințe are.

 

Gabriela Cristea urmează să devină mămică pentru a doua oară, astfel că ea și partenerul ei de viață, Tavi Clonda, sunt în căutarea unei bone care să îi ajute cu fetița lor, Victoria.

Prezent în platoul emisiunii „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, partenerul de viață al Gabrielei Cristea a explicat care sunt cerințele pe care trebuie să le îndeplinească viitoarea bonă a fiicei lor.

„Ne căutăm în continuare bonă, nu că am fi căutat foarte mult, dar trebuie. Scrieţi-ne pe Facebook. Nu contează din ce ţară”, a spus Tavi Clonda.

„Să nu fumeze, să aibă analizele la zi, să se înţeleagă cu Victoria. O să-i fie uşor bonei cu noi, dar îţi zic sincer că avem nevoie.

Noi o să fim prin jurul casei, dar o să mai am treabă la mine în birou. O să aibă ajutorul nostru, mai ales la început.

Copilul nu e obraznic, dar merge prin toată casa şi bagă orice în gură”, a explicat el.

Tavi Clonda este un cunoscut muzician. În plan personal, Tavi Clonda  este căsătorit Gabriela Cristea, împreună cu care are o fetiță, Victoria.  Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță în primăvara anului viitor. Gabriela Cristea a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader.

Citește și: Primele declarații ale Simonei Halep, după despărțirea de antrenorul australian Darren Cahill: „Mă așteptam. Momentan nu am nici un nume, n-am vorbit cu nimeni

Citește mai multe despre Gabriela Cristea, bona și victoria pe Libertatea.

Comentarii