Mergi direct la conținut »
Taylor Swift, gest superb pentru familia unei admiratoare. A donat 15.500 de dolari
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Taylor Swift, gest superb pentru familia unei admiratoare. A donat 15.500 de dolari

Cântăreața americană Taylor Swift a fost impresionată de cazul unei admiratoare și a sărit imediat în ajutorul acesteia.

De Dana Aramă,

 

Taylor Swift, în vârstă de 28 de ani, a făcut un gest superb pentru o admiratoare de-a sa. vedeta a donat 15.500 de dolari către fundația GoFundMe, care strânge bani pentru o familia lui Lauriann Bartell, o femeie care se află în comă de trei ani.

Sadie Bartell, fiica femeii, în vârstă de 19 ani, a scris pe internet despre starea mamei sale cu două zile înainte de a merge la un concert susținut de cântăreața americană.

Familia lui Sadie Bartell are mari probleme financiare, fiind în imposibilitatea de a plăti cheltuielile medicale pentru Lauriann. De asemenea, familia respectivă riscă să-și piardă casa din Orem, Utah, din cauza facturilor neplătite.

Impresionată de situația familiei Bartell, Taylor Swift a făcut donația respectivă. Nu este pentru prima oară când artista face astfel de donații.
FOTO: Hepta

Citește și: Editorial din Oradea: Jurnalistul Mircea Chirilă, ironii la adresa Gabrielei Firea și autoironie pentru stilul ardelean de administrație!

Close
Închide
  Close