Mergi direct la conținut »
Taylor Swift, donație de 1.000.000 $ pentru oamenii afectați de inundațiile din Louisiana
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Taylor Swift, donație de 1.000.000 $ pentru oamenii afectați de inundațiile din Louisiana

Impresionată de suferința oamenilor care și-au pierdut bunurile de-o viață în inundațiile devastatoare din statul american Louisiana, ce au făcut 11 victime, Taylor Swift a anunțat că donează suma de un milion de dolari pentru a-i ajuta pe cei afectați de această tragedie.

Artista a declarat că oamenii din Louisiana au primit-o cu brațele deschise, anul trecut, când a avut concert aici în cadrul turneului ei „The 1989 World Tour”, fapt pentru care a decis să îi ajute.

„Am început turneul The 1989 World Tour în Louisiana și fanii minunați de acolo ne-au făcut să ne simțim ca acasă. Faptul că așa mulți oameni au fost forțați să-și părăsească casele săptămâna aceasta este sfâșietor”, a spus cântăreața americană, în vârstă de 26 de ani, încurajându-i și pe alții care au posibilitatea să îi urmeze gestul.

Inundațiile din Louisiana sunt cele mai grave din istoria statului american. Au distrus cel puțin 40.000 de case și peste 60.000 de oameni s-au înregistrat pentru a primi ajutor pentru dezastru. Aproximativ  30.000 de oameni au fost salvați din calea șuvoaielor uriașe de apă.

Close
Închide
  Close