Nicole Kidman, declarată regina ediției de anul acesta a festivalului nu a participat la premiere, premiul ei  – al doilea cel mai important din competiție, Premiul special al Juriului – fiind ridicat de Will Smith. Locul ei pe colvorul roșu, însă, a fost luat de o altă frumuseze blondă a Hollywoodului.

Uma Thurman a strălucit efectiv pe covorul roșu. Îmbrăcată într-o superbă rochie aurie de la Atelier Versace. Rochia cu franjuri se mula perfect pe silueta actriței de 47 de ani, făcând ca imaginea de ansambu să fie una foarte elegantă și sexy în același timp.

Ținute senzaționale la ceremonia de premiere a Cannes 2017 - Uma

O altă apariție spectaculoasă pe covorul roșu a fost cea a actriței Jessica Chastain care a optat pentru o creație Zuhair Murad. Rochie albă cu imprimeu format din paete roșii și albe, lucrate manuale, cu un decolteu adânc în față și spatele decupat, a fost o adevărată operă de artă. Singura bijuterie pe care a purtat-o actrița din Miss Sloane a fost un cercel de diamente pe urechea dreaptă, care era descoperită de părul coafat într-o parte.

Ținute senzaționale la ceremonia de premiere a Cannes 2017 -Jessica Chastain

Diane Kruger, 40 de ani, a câștigat premiul de interpretare feminină la gala de la Cannes. Fiind dată favorită de critici pentru acest premiu, superba actiță germană-americană a îmbrăcat o creație  Jonathan Simkhai realizată special pentru ea și pentru această ocazie. Este vorba de o rochie neagră, cu o trenă lungă care i-a acoperit cu totul picioarele. În parta de sus rochia fără bretele avea mâneci separate de la coate în jos. Diane a accesorizat ținuta cu un colier clasic la baza gâtului cu un diamant uriaș galben.

Diane Kruger

O altă prezență care a impresionat pe covorul roșu din ultima seară de la Cannes a fost cea a actriței franceze Juliette Binoche, 53 de ani, care a purtat o ținută Armani Prive.  Rochia neagră, asimetrică, cu bretea pe un singur umăr a evidențiat silueta perfectă a actriței. Binoche a accesorizat rochia care avea aplicate pe ea mii de paete cu o pereche de cercei și o brățară cu diamante.

Juliette Binoche

 

Foto: Hepta

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca
GSP.RO

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă