Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Toată lumea îi dă certați, dar Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se distrează de minune!

În ultima vreme s-a spus că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar avea probleme în mariaj. Însă, imaginile făcute publice de vedetă demonstrează contrariul.

Zilele trecute, despre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-a spus că s-ar fi separat. Însă, lucrurile între cei doi se pare că stau cât se poate de bine, dacă este să ne luăm după fotografiile postate de vedetă în mediul online.

Pe contul său de socializare, Bianca Drăgușanu a publicat mai multe fotografii în care apare alături de soțul ei, Alex Bodi, la piscină, în ipostaze tandre.

Cei doi au petrecut o vacanță la Monte Carlo, unde s-au simțit de minune.

”La sfârșitul zilei, tot ce contează sunt dragostea și amintirile. Așa că asigură-te că oferi dragoste și asigură-te că îți faci amintiri. Creând amintiri care durează o veșnicie”, a notat Bianca Drăgușanu în dreptul unei fotografii în care apare alături de partenerul ei de viață.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit joi, 1 august 2019, pentru a doua oară, cu alesul inimii ei, Alex Bodi. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, din mariajul cu acesta rezultând o fetiță, Sofia Natalia.

Close
Închide
  Close