MENIU CAUTĂ
, de Oana Tonca

Trei sfaturi de la câştigătorului MasterChef, Petru Buiuca

Distribuie

Petru Buiuca crede că mâncarea cea mai bună este acasă la mama, iar celor care nu îl cred le spune că o să se convingă de acest lucru după ce o să fie plecaţi de acasă 2, 3 ani.

Cât despre gătit, câştigătorul  MasterChef le oferă celor care petrec timp în bucătărie, trei sfaturi:

  1. Sa ai un cutit ascutit, tot timpul! Unul tocit = nervi!
  2. Sa ai condimente tot timpul!
  3. Doua tigai: una mare si una mica. Nu ai nevoie de mai mult si nu trebuie sa iti lipseasca!

Dar cum nimeni nu le ştie pe toate, şi Petru Buica a învăţat lucruri noi în timpul emisiunii-concurs pe care a câştigat-o. „In bucatarie e bine sa fii calm si fericit. Am avut momente de genul asta si mi-a iesit (vezi proba mahmurelii sau homar). Apoi trebuie sa fii organizat si sa nu faci risipa. Sunt doua lucruri fara de care nu ai ce cauta in bucatarie, nici macar in cea proprie!”
Citeşte aici un interviu exclusiv cu Petru Buiuca
 
 
 

Citește mai multe despre Petru Buiuca pe Libertatea.

Comentarii