Mergi direct la conținut »
Concert Garbage la Arenele Romane, pe 29 iunie. Prețul biletelor, program și reguli de acces
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

Concert Garbage la Arenele Romane, pe 29 iunie. Prețul biletelor, program și reguli de acces

Trupa Garbage va cânta la Arenele Române din Capitală, sâmbătă, 29 iunie. Biletele s-au pus în vânzare pe 11 martie, la ora 11:00, iar primele 300 de bilete au preț special.  

De Dragoș Tănase,

Prețul biletelor la concertul Garbage de la Arenele Romane

  • Earlybird, primele 300 de bilete: 95 lei Cât C, 135 lei Cât B, 185 lei Cât A + taxe 5 lei
  • Presale: 110 lei Cat. C, 150 lei Cat. B, 205 lei Cat. A + taxe 5 lei
  • La acces: 130 lei Cat. C, 170 lei Cat. B, 220 lei Cat. A
  • Cat. A – cu loc pe scaun în sectoarele K și E. Include brățara textilă cu artistul, poster color și acces în locație cu 30 de minute înainte
  • Cat. B – fără loc, în față scenei. Include brățara textilă cu artistul
  • Cat. C – cu loc sau fără loc în spatele categoriei B, în Arenă

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă taxa de 5 lei.

Pentru acest show datorită configurației speciale a evenimentului, se pun în vânzare doar 3.500 de bilete. Numărul de bilete din Cat. A și Cat. B e limitat la 500 de bucăți din fiecare categorie.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX-Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casă de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Pe www.iabilet.ro puteți plăți cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plată la sfârșitul lunii sau ramburs cu plată cash prin Fan Courier oriunde în țara.

Calendarul redeschiderii Europei turistice. Când și ce țări îi așteaptă pe români? Din 3 iunie, Italia primește cetățeni din UE fără carantină
Recomandări
Calendarul redeschiderii Europei turistice. Când și ce țări îi așteaptă pe români? Din 3 iunie, Italia primește cetățeni din UE fără carantină
 

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate.

Categorii de bilete și brățări

– Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe bază biletului valid, o singură data. Biletul în bază căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durată concertului.

– Părăsirea perimetrului Arenelor Române, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să între din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

– Posesorii de bilete la categoriile A și B vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zonă în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durată concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreagă perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi brățara la acces.

Un pacient de la spitalul ROL 2 din Otopeni condamnă condițiile din corturile militare: „Am primit și biscuiți expirați”. Spitalul acuză o eroare umană
Recomandări
Un pacient de la spitalul ROL 2 din Otopeni condamnă condițiile din corturile militare: „Am primit și biscuiți expirați”. Spitalul acuză o eroare umană
 

– Categoria A, locuri pe scaune, în tribună, în sectoarele K și E ; categoria este limitată la 700 de bilete (capacitatea totală este de 900 de bilete, însă limitarea este pentru confortul publicului); locurile la categoria A se ocupă în ordinea sosirii și nu sunt numerotate; posesorii de bilet la categoria A au acces și la categoriile B și C.

– Categoria B, în picioare, în fața scenei; categoria este limitată la 700 de bilete pentru confortul publicului; posesorii de biletele la categoria B au acces și la categoria C unde pot găsi și locuri pe scaune; locurile pe scaunele de la categoria C se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate.

– Categoria C – în picioare în spatele categoriei B sau cu locuri pe scaune în sectoarele F, G, I și J; locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate; posesorii de bilete la categoria C nu au voie să între la categoriile A și B.

Afacerile medicilor: refuzate să facă gratuit ecografiile din timpul sarcinii, pacientele Spitalului Argeș spun că doctorii le cheamă la cabinetele lor din privat
Recomandări
Afacerile medicilor: refuzate să facă gratuit ecografiile din timpul sarcinii, pacientele Spitalului Argeș spun că doctorii le cheamă la cabinetele lor din privat
 

REGULI DE ACCES

Accesul în incinta Arenelor Române se face începând cu ora 19:00, iar concertele încep la ora 20:00. După deschiderea porților, puteți sosi la orice oră doriți, pentru a va vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

1. Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve;

– mâncare sau băuturi de orice fel;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– umbrele (în caz că se anunță ploaie, trebuie să veniți cu pelerine);

– aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);

– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

– animale de companie;

– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea de la Arenele Române toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

PROGRAM

Open Doors: 19:00

„Camioane în Mulțime”: 20:00-20:30

„Garbage”: 21:00-23:00

Accesul copiilor

– Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit doar în zona Teren, dar însoțiți de un adult care are bilet.

– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.

– Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor, fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Trupa Garbage va cânta la Arenele Române

Garbage au peste 25 de ani de activitate, timp în care au experimentat cu genuri dvierse, de la industrial rock la electronic rock sau grunge.

Garbage este genul de formație în care fiecare membru compune și este implicat în orice detaliu ce ține de actul artistic al trupei. Poate și din acest motiv componența formației este neschimbată.

Cu cele șase albume de studio lansate au atins vânzări de peste 17 milioane și au primit până acum 18 Discuri de Platină, 10 Discuri de Aur și 1 Disc de Argint. Muzica lor le-a adus 7 nominalizări la Premiile Grammy, 2 nominalizări la BRIT Awards și peste 10 nominalizări la MTV Awards.

Formația a ajuns rapid în preferințele fanilor, primul lor turneu mondial având loc la doar doi ani după înființare, în 1995 și a durat mai mult de 1 an de zile timp în care au susținut concerte în America de Nord, Asia, Europa și Australia, În toată această perioadă au cântat alături de formații precum Fun Lovin’ Criminals, Placebo sau Smashing Pumpkins. Billy Corgan, solistul trupei „The Smashing Pumpkins”, va cânta și el la București. Află cât costă biletele la concert!

În cei 26 de ani de activitate Garbage a susținut concerte în America de Nord și America Latină, în Europa și Africa, în Australia și în Asia, petrecând peste 5 ani în turnee.

Inspirați de artiști precum David Bowie, Blondie, Curve, The Smashing Pumpkins sau Iggy Pop, după 26 de ani de scenă Garbage a ajuns actul artistic care la rândul sau inspiră alte formații.

FOTO – Facebook.com/GarbageOfficial


Citește și… Laura Bretan va cânta pe scena Sălii Palatului, în această primăvară. Este invitata specială a unui mare artist

Concert „Status Quo”, anul viitor, la Arenele Romane. Când se pun în vânzare biletele

Trupa Whitesnake revine la București, într-un concert susținut la Arenele Romane. Care este prețul biletelor


Close
Închide
  Close