MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

Trupa Garbage va cânta la Arenele Romane, în luna iunie. Care este prețul biletelor la concert

Distribuie

Trupa Garbage va cânta la Arenele Române din Capitală, sâmbătă, 29 iunie. Biletele s-au pus în vânzare pe 11 martie, la ora 11:00, iar primele 300 de bilete au preț special.  

Prețul biletelor la concertul Garbage de la Arenele Romane

  • Earlybird, primele 300 de bilete: 95 lei Cât C, 135 lei Cât B, 185 lei Cât A + taxe 5 lei
  • Presale: 110 lei Cat. C, 150 lei Cat. B, 205 lei Cat. A + taxe 5 lei
  • La acces: 130 lei Cat. C, 170 lei Cat. B, 220 lei Cat. A
  • Cat. A – cu loc pe scaun în sectoarele K și E. Include brățara textilă cu artistul, poster color și acces în locație cu 30 de minute înainte
  • Cat. B – fără loc, în față scenei. Include brățara textilă cu artistul
  • Cat. C – cu loc sau fără loc în spatele categoriei B, în Arenă

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă taxa de 5 lei.

Pentru acest show datorită configurației speciale a evenimentului, se pun în vânzare doar 3.500 de bilete. Numărul de bilete din Cat. A și Cat. B e limitat la 500 de bucăți din fiecare categorie.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casă de bilete Metrorex, Magazinul Muzică, Magazinele IQ BOX-Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casă de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Pe www.iabilet.ro puteți plăți cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plată la sfârșitul lunii sau ramburs cu plată cash prin Fan Courier oriunde în țara.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la bilețele achiziționate.

Trupa Garbage va cânta la Arenele Române

Garbage au peste 25 de ani de activitate, timp în care au experimentat cu genuri dvierse, de la industrial rock la electronic rock sau grunge.

Garbage este genul de formație în care fiecare membru compune și este implicat în orice detaliu ce ține de actul artistic al trupei. Poate și din acest motiv componența formației este neschimbată.

Cu cele șase albume de studio lansate au atins vânzări de peste 17 milioane și au primit până acum 18 Discuri de Platină, 10 Discuri de Aur și 1 Disc de Argint. Muzica lor le-a adus 7 nominalizări la Premiile Grammy, 2 nominalizări la BRIT Awards și peste 10 nominalizări la MTV Awards.

Formația a ajuns rapid în preferințele fanilor, primul lor turneu mondial având loc la doar doi ani după înființare, în 1995 și a durat mai mult de 1 an de zile timp în care au susținut concerte în America de Nord, Asia, Europa și Australia, În toată această perioadă au cântat alături de formații precum Fun Lovin’ Criminals, Placebo sau Smashing Pumpkins. Billy Corgan, solistul trupei „The Smashing Pumpkins”, va cânta și el la București. Află cât costă biletele la concert!

În cei 26 de ani de activitate Garbage a susținut concerte în America de Nord și America Latină, în Europa și Africa, în Australia și în Asia, petrecând peste 5 ani în turnee.

Inspirați de artiști precum David Bowie, Blondie, Curve, The Smashing Pumpkins sau Iggy Pop, după 26 de ani de scenă Garbage a ajuns actul artistic care la rândul sau inspiră alte formații.

FOTO – Facebook.com/GarbageOfficial


Citește și… Laura Bretan va cânta pe scena Sălii Palatului, în această primăvară. Este invitata specială a unui mare artist

Concert „Status Quo”, anul viitor, la Arenele Romane. Când se pun în vânzare biletele

Trupa Whitesnake revine la București, într-un concert susținut la Arenele Romane. Care este prețul biletelor


 

Comentarii