Mergi direct la conținut »
Varză este al treilea concurent trimis în finala iUmor, din cel de-al șaselea sezon
Entertainment Libertatea > Entertainment

Varză este al treilea concurent trimis în finala iUmor, din cel de-al șaselea sezon

Daniel Ilie aka Varză este al treilea concurent trimis de telespectatori în finala iUmor, din cel de-al șaselea sezon, alături de Vasi Borcan și Irena Boclincă.

Un număr de stand-up susținut de Daniel Ilie aka Varză a fost cel care i-a amuzat pe juraţi, sâmbătă seara, la Antena 1, şi i-a determinat să retrăiasăã amintiri de la începuturile industriei muzicale româneşti, mai exact din anii 2000. Varză i-a captivat pe toţi cei prezenţi în sală, deşi s-a văzut nevoit să menţioneze încă de la început: „E un mare dezavantaj să te ştii cu juraţii. Oamenii, ştiind ce faci, au nişte aşteptări !”. El a venit la iUmor cu un numr inspirat chiar din viaţa lui, mai exact din primele momente trãite pe scenã. „Eu am venit azi pentru cã mă simt bine pe scenă!”, le-a povestit el în culise prezentatorilor show-ului, Şerban Copoţ şi Dan Badea.

„Nimeni nu povesteşte mai frumos ca bãiatul ăsta. Ştie să joace, ştie sã captiveze omul, e un artist adevărat!”, a mărturisit Cheloo.

Citește și

Unde-și ascundeau bogații banii înainte de Revoluție. Metode ingenioase de pe vremea lui Ceaușescu, de frica Legii ilicitului

Close
Închide
  Close