Mergi direct la conținut »
Victorie pentru Cătălin Moroșanu și Silviu Țolu. Gașca bandiților de la Ferma se destramă
Entertainment Libertatea > Entertainment > Victorie pentru Cătălin Moroșanu și Silviu Țolu. Gașca bandiților de la Ferma se destramă

Victorie pentru Cătălin Moroșanu și Silviu Țolu. Gașca bandiților de la Ferma se destramă

În ediția de miercuri seară, 10 aprilie, Ferma – Un nou început, concurenții și-au dat seama că unii dintre ei încep să trădeze. Spiritele se încing între concurenți.

Strategia pusă la cale de Cătălin Moroșanu și Silviu Țolu a dat rezultate, iar cei doi au reușit să își bage coada în gașca bandiților luând de partea lor un om. În această seară telespectatorii au fost martorii unei noi trădări în fermă.

Aflat de două zile în fermă, Cătălin Zmărăndescu a reușit să contribuie la această trădare manipulând cele două găști deja formate în fermă. Fostul luptător nu vrea să facă parte din niciun grup pentru că nu are încredere în niciun concurent.
Fiind un om trecut prin multe încercării ale vieții, Zmărandescu îi duce de nas pe toți. ”Ei nu știu ce carte joc eu!”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Brigitte Sfăt, pusă într-o situație delicată

Brigitte este  trimisă la duel, iar această propunere o scoate din sărite. Nehotărâtă pe cine să aleaga la duel, instinctul și divinitatea îi spun ceva, însă bandiții o îndeamnă să ia un alt om din gașca lor, despre care ei cred că tradează.„Fata asta m-a nedreptățit de multe ori. Sper ca bunul Dumnezeu să mă ajute să reușesc. M-a umilit”, a spus Brigitte despre  Gianina Ilieș, cea pe care vrea să o ia la duel.

Citește și

PAH îl acuză pe șeful DIICOT Felix Bănilă că minte în privința capturilor de droguri! „Această formidabilă abureală”

Close
Închide
  Close