Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Adrian Daminescu e împotriva manelelor: «Sunt genuri muzicale în care nu mă recunosc»
Entertainment Libertatea > Entertainment

VIDEO/ Adrian Daminescu e împotriva manelelor: «Sunt genuri muzicale în care nu mă recunosc»

De Ana Maria Păsat,

Adrian Daminescu este extrem de pretențios atunci când vine vorba de genurile muzicale. Artistul spune că-i plac piesele care-l liniștesc, nu cele care-l agită.

Cântărețul se declară fan al melodiilor vechi, cu excepția celor care-l agită și, spune el, are și câteva genuri muzicale în care nu se recunoaște deloc. Nu a cântat niciodată manele, nici muzică de petrecere.

“Sunt genuri muzicale în care nu mă recunosc, cum sunt manelele, dar ca oameni îi iubesc pe toți, inclusiv pe cei care le cântă. Aș vrea să cânt manele, dar pe cele vechi, nu pe cele de acum. Astea nu-s manele, sunt novele… Maneaua se face pe moment. Parcă atunci când e cântată cu țambal, acordeon și vioară sună altfel, aia îmi place. Îmi place tot ce mă liniștește, nu ce mă agită. Nu am cântat niciodată muzică de petrecere, îmi place însă parfumul de București vechi”, a declarat acesta pentru Libertatea.

Daminescu spune însă că este atașat de toți colegii săi, inclusiv de cei pe care nu a apucat să-i cunoască personal, motiv pentru care reacționează imediat atunci când vreunul dintre aceștia trece prin momente grele. “Îi iubesc pe colegii mei. Ei nu pot face rău, își dedică toată viața pentru poporul lor, pentru liniștea lor sufletească. Vorbesc de cei care creează muzică, nu zgomot”, a adăugat acesta.

Primăria Sector 5 cumpără materiale sanitare și dezinfectanți la suprapreț de la o firmă de publicitate cu zero angajați
Recomandări
Primăria Sector 5 cumpără materiale sanitare și dezinfectanți la suprapreț de la o firmă de publicitate cu zero angajați
 

Fără vacanță de vară

Chiar dacă a fost trecut pe linie moartă, cum s-a întâmplat cu majoritatea colegilor săi de generație, Adrian Daminescu nu e supărat. Este chemat în această perioadă să cânte la mare, chiar dacă spectacolele de pe Litoral “nu mai sunt ce erau odată”: “Noi nu avem vacanță niciodată. Concertele de pe Litoral nu vor mai fi ce au fost, dar e bine că încă mai există”.

CITEȘTE ȘI:

80 de copii români, abandonați pe aeroporturile din Tokyo și Milano din cauza unui scandal conjugal!

Close
Închide
  Close